Nuon wil klanten belonen door overstap te voorkomen

kostensnijdenlogo

Energieleverancier Nuon wil klanten gaan belonen om een overstap naar een andere leverancier te voorkomen. Het bedrijf heeft al een aantal jaren te kampen met financiële verliezen.

Door de liberalisering van de energiemarkt is bekend dat energieleveranciers stunten met hun energietarieven om maar zo veel mogelijk klanten naar zich toe te trekken. Welkomst kortingen en premie’s maken het voor een klant aantrekkelijk om over te stappen. Veelal worden bestaande klanten nooit beloond met een korting of nieuwe tarieven, daarom stapt een klant de laatste jaren ook steeds vaker over. De kortingen lopen ook aardig op en Nederland bespaart op zijn vaste lasten.

Nuon wil daarom haar klanten belonen met een korting op de energienota. Ze zijn voornemens om deze actie over een tijd te introduceren. Ook blijft het bedrijf herstructureren vanwaaruit word bekeken in welke projecten geld gestoken kan worden en in welke niet.

Bron: BNR

Nuon energieprijzen vergelijken

Het vergelijken van de energieprijzen is binnen 5 minuten gedaan. Vergelijk bij ons alle energietarieven en bespaar vandaag nog op uw energiekosten. Vul uw gegevens in en start direct met energie vergelijken, bekijk welk aanbod het beste bij u past en stap over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio.

Nuon wil klanten belonen door overstap te voorkomen
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!