Obligatie’s in duurzame energie nemen toe

zonneveld

Adnan Amin van het Internationale Agentschap voor Hernieuwbare energie zegt dat obligatie’s voor duurzame energie dermate populair zijn.

Het Internationale Agentschap voor Hernieuwbare Energie is bezig met financiĆ«le modellen om de risico’s te verkleinen om te investeren in duurzame energie. Het Agentschap weet meer investeerders dan voorheen te overtuigen van het nut om te investeren.

De obligatie’s voor duurzame energie brachten in 2013 14 miljard dollar op, dit zal dit jaar oplopen tot 40 miljard dollar en volgend jaar zelfs stijgen tot 100 miljard dollar. Zelfs de arme landen die het hebben moesten van voorschotten kunnen nu zelf investeren in groene projecten.

IRENA werd in 2009 in Duitsland opgezet als oplossing voor de toekomstige CO2 reductie. Momenteel is 80% in de energiesector debet aan CO2 uitstoot. Wanneer de wereldbevolking toe zal nemen over 16 jaar dan is er 60% meer aan energie nodig. Daarom moeten de problemen nu aangepakt worden op het gebied van de klimaatverandering.

Het Carabisch gebied bijvoorbeeld is afhankelijk van import diesel om hun energie te produceren. Wanneer er meer geĆÆnvesteerd word in zonne-energie in de zonnige CarĆÆben dan worden deze problemen teniet gedaan temeer omdat diesel gewoon duur is. De prijzen voor zonnepanelen in het gebied dalen daar nu al dus de hoge energiekosten kunnen daarmee opgevangen worden.

Bron: Happynews

Obligatie’s in duurzame energie nemen toe
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.