Omzet Duitse RWE gekelderd

duitsevlaggen

Energieleverancier RWE heeft haar omzet zien dalen met een ruime 60%, dit heeft vooral te maken met de alsmaar lager wordende energietarieven.

Winst lager dan verwacht voor RWE

De verwachte omzet was voorspeld met 779,3 mln euro maar deze kwam lager uit met 763 mln. Meerdere energieleveranciers uit Duitsland kampen met de dalende energieprijzen door het stagneren van de economie in heel Europa. Nog een reden voor de daling is het sluiten van de kerncentrales en de gesubsidieerde groene energie.

Om aan het Energieakkoord te voldoen word er druk uitgeoefend op de energieleveranciers om meer duurzame energie te produceren. Energieleverancier EON heeft ook een omzetdaling bekendgemaakt van 25%. Beide bedrijven snijden in hun bedrijfskosten en doen aandelen van de hand om hun verlies op te kunnen vangen.

Omzet Duitse RWE gekelderd
2 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!