Onafhankelijk Energie Advies

Energievergelijking.nl kan u onafhankelijk energieadvies bieden als het gaat om het vergelijken van energie. Op Energievergelijking.nl kunt u onafhankelijk energie vergelijken. Zodoende kunt u de energiekosten en energieleveranciers vergelijken op basis van uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Binnen enkele minuten weet u welke energieleverancier de goedkoopste is.


Onafhankelijk energieadvies

Advies kunt u het beste inwinnen bij een onafhankelijk energieadviseur. Een onafhankelijke energieadviseur zich richt op het voordeel dat u kunt behalen en niet op het voordeel dat hij of zij zelf kan behalen. Een onafhankelijk energieadvies zorgt er voor dat u als klant zoveel mogelijk kan besparen op energie. Of het nu gaat om het aanschaffen van een energie HR-ketel, het aanbrengen van isolatie, zonnepanelen of het kiezen van een nieuwe energieleverancier dan wel een combinatie van de eerder genoemde mogelijkheden.

Energieadvies rapport

Een goede energieadviseur zal u een degelijk energieadvies bieden op basis van een rapport waarin het advies wordt weergegeven. Voor het opstellen van een energieadvies rapport is meestal een bezoek aan uw woning of kantoor nodig. Hierin worden verschillende mogelijkheden besproken die aansluiten op uw situatie en wensen. Door de mogelijkheden toe te passen zoals beschreven in het rapport krijgt u als klant zijnde een lagere energierekening waardoor u uiteindelijk veel geld kunt besparen.


Onafhankelijk Energie Advies
6 beoordelingen 10 gemiddeld

2 gedachten over “Onafhankelijk Energie Advies

 1. Nee dat kan niet omdat Woonenergie net als de meeste energieleveranciers een boete in rekening brengt van minimaal 50 euro als u het contract met woonenergie vroegtijdig verbreekt.

  De overeenkomst geldt totdat u hem opzegt. Opzeggen doet u op dezelfde manier als waarop u de overeenkomst met ons afgesloten
  heeft: mondeling, schriftelijk of online (via woonenergie.nl/opzeggen). Daarna beëindigen wij de overeenkomst binnen 30 dagen.
  Let op, wilt u opzeggen al vóórdat onze overeenkomst is afgelopen? Dan moet u ons een bedrag (opzegvergoeding) per product
  (stroom en gas) betalen. Duurt de overeenkomst:
  – nog minder dan 1,5 jaar? Dan betaalt u € 50.
  – tussen de 1,5 en 2 jaar? Dan betaalt u € 75.
  – tussen de 2 en 2,5 jaar? Dan betaalt u € 100.
  – nog meer dan 2,5 jaar? Dan betaalt u € 125.

  Zie ook: woonenergie.nl/media/76698/voorwaardenoverzicht.pdf

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.