Onduidelijke wetgeving tempert groei duurzame energie

logo zonnepaneel

Het IEA heeft een rapport gepresenteerd waaruit blijkt dat dankzij de verwarring rondom de wetgeving voor duurzame energie de groei getemperd word.

Als de wetgeving niet veranderd en er geen duidelijkheid word verschaft dan zal de groei in de duurzame sector alleen maar meer getemperd worden. De regels met betrekking tot investeringen en subsidie’s moet opgehelderd worden.

Er word in de toekomst 20 mrd euro minder geinvesteerd in windenergie, zonne-energie, en biomassa energie. IEA Directrice Maria van der Hoeven stelt: Onzekerheid over de regelgeving krijgt in steeds meer landen de overhand

Investeerders raken huiviger omdat een investeerder wil weten welk rendement er behaald kan worden. Als dit duidelijk is dan kan het aandeel duurzame energie groeien in de toekomst.

Onduidelijke wetgeving tempert groei duurzame energie
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!