Ontbinding telefonische overeenkomst binnen bedenktijd

Afzender
Naam
Adres
Postcode en woonplaats
Email

Geadresseerde
Naam
Adres
Postcode en woonplaats

Betreft: Ontbinding telefonische overeenkomst energie

Woonplaats, datum

Geachte Heer e/o mevrouw,

Op [datum] ben ik een telefonische overeenkomst aangegaan voor [naam product].

Bij deze laat ik u weten dat ik deze overeenkomst wil laten ontbinden en beroep ik mij op de mogelijkheid deze op afstand gesloten overeenkomst binnen zeven dagen na het aangaan van de overeenkomst te ontbinden. Ik beroep mij ook op afdeling 9A boek 7 van het burgerlijk Wetboek.

Ik vraag u vriendelijk om binnen twee weken deze ontbinding te bevestigen.

Met vriendelijke groet,

[Naam]

 

Meer voorbeeld brieven

Ontbinding telefonische overeenkomst binnen bedenktijd
1 beoordelingen 10 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.