Ook Essent verlaagt zijn tarieven per 1 juli 2013

essentEssent verlaagt zijn tarieven voor elektriciteit en gas per 1 juli 2013 voor haar klanten. Eerder heeft Essent al een verlaging van € 85 jaarlijks ingevoerd. Met de nieuwe verlaging scheelt dit nog eens € 20 per jaar. De definitieve tarieven voor de variabele pakketten worden in juni bekend gemaakt.

Nieuw product van Essent : ZekerDalen

Essent heeft een nieuw pakket: Essent ZekerDalen , dit product geeft de klant de garantie dat de energietarieven jaarlijks zullen dalen. Wel zo handig voor mensen die niet voor verrassingen willen komen te staan zoals je die hebt bij een variabel tarief. Het eerste jaar heeft de klant een goedkoop tarief voor groene elektriciteit en gas, in het tweede jaar zal het stroomtarief dalen met 10%. En in het derde jaar levert het 20% voordeel ten opzichte van het instaptarief.

Denkt u dat dit product iets voor u is , en wilt u bekijken wat u kunt besparen met dit nieuwe  product? Start dan nu met energie vergelijken.


Ook Essent verlaagt zijn tarieven per 1 juli 2013
1 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!