Ook Essent verlaagt zijn tarieven per 1 juli 2013

Essent

essentEssent verlaagt zijn tarieven voor elektriciteit en gas per 1 juli 2013 voor haar klanten. Eerder heeft Essent al een verlaging van € 85 jaarlijks ingevoerd. Met de nieuwe verlaging scheelt dit nog eens € 20 per jaar. De definitieve tarieven voor de variabele pakketten worden in juni bekend gemaakt.

Nieuw product van Essent : ZekerDalen

Essent heeft een nieuw pakket: Essent ZekerDalen , dit product geeft de klant de garantie dat de energietarieven jaarlijks zullen dalen. Wel zo handig voor mensen die niet voor verrassingen willen komen te staan zoals je die hebt bij een variabel tarief. Het eerste jaar heeft de klant een goedkoop tarief voor groene elektriciteit en gas, in het tweede jaar zal het stroomtarief dalen met 10%. En in het derde jaar levert het 20% voordeel ten opzichte van het instaptarief.

Denkt u dat dit product iets voor u is , en wilt u bekijken wat u kunt besparen met dit nieuwe  product? Start dan nu met energie vergelijken.


Ook Essent verlaagt zijn tarieven per 1 juli 2013
1 beoordelingen 8 gemiddeld

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op zaterdag, 20 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op zaterdag, 20 juli 2019.

Een reactie plaatsen