Ook JP Morgan beschuldigd van valse beinvloeding

 

Nadat vorige maand bekend werd dat het Amerikaanse Barclays de energiemarkt valselijk had beinvloed, is nu naar voren gekomen dat ook JP Morgan zich hier schuldig aan heeft gemaakt.

Volgens de toezichthouder FERC zouden handelaren van JP Morgan in  Californië en in het middenwesten van Amerika ook de energieprijzen valselijk hebben beinvloed. Er zijn 8 biedingsstrategieën ontdekt die gebruikt werden om de winst te kunnen beinvloeden. Dit ging over de periode 2010 tot en met 2011. JP Morgan heeft volgens de banksector een schikking getroffen voor 400 mln dollar.

Ook JP Morgan beschuldigd van valse beinvloeding
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!