Ook JP Morgan beschuldigd van valse beinvloeding

 

Nadat vorige maand bekend werd dat het Amerikaanse Barclays de energiemarkt valselijk had beinvloed, is nu naar voren gekomen dat ook JP Morgan zich hier schuldig aan heeft gemaakt.

Volgens de toezichthouder FERC zouden handelaren van JP Morgan inĀ Ā CaliforniĆ« en in het middenwesten van Amerika ook de energieprijzen valselijk hebben beinvloed. Er zijn 8 biedingsstrategieĆ«n ontdekt die gebruikt werden om de winst te kunnen beinvloeden. Dit ging over de periode 2010 tot en met 2011. JP Morgan heeft volgens de banksector een schikking getroffen voor 400 mln dollar.

Beoordelingen

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op zaterdag, 20 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op zaterdag, 20 juli 2019.

Een reactie plaatsen