Opkomst energie uit hernieuwbare bronnen van derde wereld landen

groenestekker

De groei van hernieuwbare energie uit derde wereld landen draagt bij aan het totale percentage wat opgewekt word aan energie. Bloomberg New Energy Finance maakte dit op in hun Climatescope 2014. De voortgang in deze landen is tot in detail bestudeerd. Er werd een groei gemeten van 143%.

Vooral Zuid-Afrika blijkt populair om in zonne-energie te willen investeren. Eerder werd gesteld dat de productie van energie in de derde wereld landen alleen kon groeien door middel van grijze energie, maar niets is minder waar. De investeringen in zonne-energie in dit gebied bedragen ongeveer 90%.

Gebieden waar nog geen elektriciteit is daar word met kleine duurzame projecten gewerkt om deze mensen van elektriciteit te voorzien. Dit werkt namelijk effectiever. Vanaf 2008 tot en met 2013 is in de 55 bestudeerde landen een capaciteit van 142 gigawatt geïnstalleerd. Dankzij de welwillendheid van de investeerders in de landen neemt het aandeel in hernieuwbare energie sneller toe dan in de rijke landen.

Bron: Duurzaambedrijfsleven

Opkomst energie uit hernieuwbare bronnen van derde wereld landen
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!