Opnieuw investeringen van Apple in groene stroom

windenergyAmerica

Apple gaat opnieuw investeren in groene stroom ditmaal worden er nieuwe data centrums gebouwd in Ierland en Denemarken. De investeringen zullen 1,7 mrd gaan kosten.

De datacenters worden gebruikt voor iTunes store, App store en iMessage. De grootte van de datacenters hebben een oppervlakte van 165.000 m2. De oplevering van de datacenters zullen in 2017 zijn. Recentelijk kwam Apple al in het nieuws met haar investeringen in zonnepanelen in de VS.

Met deze ontwikkelingen creƫert Apple extra werkgelegenheid het bedrijf heeft al 18.000 mensen in dienst. Apple is voornemens om hier windenergie voor te gaan gebruiken omdat het in die landen voldoende voorradig is. Het bedrijf is al bezig met duurzame energie projecten elders. In Ierland investeert Apple ook in het planten van inheemse bomen.

In Denemarken word ook gebruik gemaakt van de restwarmte die vrijkomt van de datacenters zodat huishoudens in de buurt in hun energiebehoefte kunnen worden voorzien. Buiten de andere duurzame projecten is dit het grootste project dat Apple in Europa heeft neergezet.

Bron:Telegraaf

Opnieuw investeringen van Apple in groene stroom
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.