Over ons

Energievergelijking.nl is een gratis vergelijkingssite om op een gemakkelijke manier energieleveranciers mee te vergelijken. Bij ons kunt u energieleveranciers met elkaar vergelijken op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Energievergelijking.nl werkt samen met verschillende andere objectieve en onafhankelijke vergelijkingssites om een zo uitgebreid mogelijk aanbod te kunnen tonen. Enkele partijen waar wij mee samen werken zijn Pricewatch.nl, Vergelijk.com, Aanbiedingen.com, Energiewijzer.nl, Power.nl en Energievergelijker.com.

De energievergelijking van Energievergelijking.nl is te zien op verschillende vergelijkingssites. Hierdoor ziet u op elke vergelijkingssite waar wij mee samen werken dezelfde objectieve en onafhankelijke vergelijkingen. Al met al trekt onze vergelijking honderden bezoekers per dag. Hierdoor wordt er meer concurrentie gecreerd tussen de verschillende energieleveranciers. Het resultaat daarvan is dat energieleveranciers scherpe tarieven blijven aanhouden en u als bezoeker en klant eenvoudig en snel de beste keuze kan maken.

Goedkoopste energiedeal

De keuze maakt u uiteindelijk zelf. Het maakt voor ons niet uit welke energieleverancier u kiest. Het gaat ons erom dat u aan ons een betrouwbare partner heeft die u helpt met energie vergelijken en besparen op uw energiekosten. Ons doel is om iedereen te helpen met het vinden van de goedkoopste energiedeal.

Gratis overstapservice

Via onze gratis overstapservice kunt u eenvoudig overstappen naar een andere energieleverancier. Hierbij hoeft u zich geen zorgen meer te maken over administratieve rompslomp. U dient de aanvraag in via onze online energievergelijker en wij regelen de rest zodat u er geen omkijken naar heeft. Van de overstap merkt u niets. De nieuwe en de oude energieleverancier regelen onderling de complete afhandeling.

QShops Keurmerk

Energievergelijking.nl is geregistreerd bij stichting QShops Keurmerk. Qshops heeft Energievergelijking.nl beoordeeld en daaruit is voortgekomen dat Energievergelijking.nl een betrouwbare vergelijkingssite is om energieleveranciers mee te vergelijken.

qshops keurmerk

  • 100% Onafhankelijke energievergelijking.
  • Conform Qshops Keurmerk gedragsregels.
  • Conform Europese en Nederlandse wetgeving.
  • Simpel en snel van leverancier veranderen.
  • Bemiddeling bij klachten en geschillen.

Heeft u hulp nodig?

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact op.