Over ons

qshopsEnergievergelijking.nl is een 100% onafhankelijke energie vergelijkingssite. Bij ons kunt u gemakkelijk en snel energiecontracten en energieleveranciers vergelijken. Naast de actuele all-in kosten per contract tonen wij u ook actie aanbiedingen.

Inzicht in de kosten van energie

Ons doel is om ervoor te zorgen dat iedereen inzicht krijgt in de kosten van de verschillende leveranciers. De meeste mensen betalen namelijk gewoon veel te veel voor energie. Vaak omdat ze denken dat het wel goed zit. Uit onderzoek van de Autoriteit Consument en Markt, maar ook uit die van de Consumentenbond en diverse andere onderzoeken blijkt dat meer dan de helft van alle huishoudens flink kan besparen.

Onafhankelijke energievergelijker

Iedere dag zetten wij ons in om onze energievergelijker zo gebruiksvriendelijk mogelijk te laten werken voor u. We houden de tarieven en acties in onze energievergelijker up-to-date. Zodra er een wijziging is in het aanbod zorgen wij ervoor dat dit direct zichtbaar is in onze energievergelijker. Als er belangrijk nieuws is over energie of de energieleveranciers, schrijven wij dat direct op Energievergelijking.nl.

Wij staan graag voor u klaar!

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. En ook na het aanvragen van een energiecontract staan we voor u klaar. Dus als u nog vragen hebt over energie, energie vergelijken, het overstappen van energieleverancier of als u liever een persoonlijk energie advies krijgt, staan wij graag voor u klaar.

Start met energie vergelijken en bereken uw voordeel!