Over ons

Ziet u door de bomen het bos niet meer? U bent niet de enige. Het is tegenwoordig bijna onmogelijk om zelf het volledige energieaanbod te vergelijken. Wij van Energievergelijking.nl helpen u met energie vergelijken en het maken van de beste keuze. Zodat u kan overstappen naar de voordeligste energieleverancier om uw energiekosten zo laag mogelijk te houden.

Er zijn tientallen energieleveranciers u goedkope energie kunnen leveren. Welke leverancier voor u de beste keuze is kunt u berekenen met behulp van de 100% onafhankelijke energievergelijker. Wij vergelijken energieleveranciers op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Zo kunt u snel en simpel zien welke aanbieder voor uw situatie en voorkeuren de slimste en voordeligste keuze is.

Waarom Energievergelijking.nl

Door de jaren heen hebben wij vele mensen en bedrijven kunnen helpen met energieleveranciers vergelijken en besparen! Huishoudens besparen gemiddeld 450 euro per jaar. Bedrijven besparen zelfs duizenden euro’s per jaar. Energieleveranciers willen graag zo hoog mogelijk in onze energievergelijker komen en geven daarom hogere welkomstkortingen en andere aanbiedingen. Wat veel mensen niet weten is dat wij ook energieleveranciers vergelijken die vaak niet te vinden zijn op andere online energievergelijkers. Zo krijgt u altijd de beste energiedeals.

Keurmerk Energievergelijking.nl

Over ons Energievergelijking.nlEnergievergelijking.nl is een betrouwbare en objectieve vergelijkingssite. Met de energievergelijking kunt u de tarieven en aanbieders van energie vergelijken. Bovendien is het mogelijk om in 1 minuut een aanvraag in te dienen via de gratis overstapservice. Het doel van EnergieVergelijking.nl is energie vergelijken en besparen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Onafhankelijk energie vergelijken

Energievergelijking.nl is de 100% onafhankelijke en betrouwbare energie-vergelijkingssite. Bij ons kunt u energieleveranciers vergelijken op prijs en op kwaliteit. Naast het standaard aanbod tonen wij u ook aanbiedingen van andere vergelijkingssites. Zo kunt u altijd snel en simpel de goedkoopste energieleverancier vinden die het allerbeste past bij uw persoonlijke situatie en voorkeuren.

Met onze energievergelijker krijgt u alle aanbiedingen te zien. Wij verzamelen elke dag de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle energieleveranciers. Ons doel is dat u de allerbeste deal krijgt! Door energie op Energievergelijking.nl te vergelijken loopt u geen enkele aanbieding mis.

Samen staan we sterker

Energievergelijking.nl werkt met de beste vergelijkingssites en collectieven samen om ervoor te zorgen dat u als bezoeker ook echt de beste deal krijgt. Energievergelijking.nl doorzoekt de prijs informatie van energieleveranciers, vergelijkingssites en collectieven. Vervolgens kunt u op basis van postcode en de beste energie aanbiedingen vergelijken en besparen op uw energiekosten.

Hoe verdienen wij?

Als u via Energievergelijking.nl een aanvraag indient ontvangen wij daar een vergoeding voor. Met deze vergoeding kunnen wij deze website en onze energievergelijking blijven voorzien van belangrijke actuele informatie voor het berekenen en vergelijken van alle energieleveranciers.

Let op: Omdat de meeste mensen een adblocker gebruiken kunnen wij voor die aanvragen geen inkomsten verdienen. Dat komt doordat de benodigde gegevens niet gemeten worden. Wij vragen daarom vriendelijk om de cookies te accepteren.

Voordelen van Energievergelijking.nl

Energievergelijking.nl is een onafhankelijke energievergelijker. Bij ons kunt u energie vergelijken op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen met energie vergelijken en het vinden van de goedkoopste energieleverancier, zodat zij ook zoveel mogelijk kunnen besparen.

qshops keurmerk

  • 100% Onafhankelijke energievergelijker
  • Conform Qshops Keurmerk gedragsregels.
  • Conform Europese en Nederlandse wetgeving.
  • Gratis en snel van leverancier veranderen.
  • Bemiddeling bij klachten en geschillen.

Vergelijk alle energieleveranciers