Over ons

Energievergelijking.nl is een online energievergelijker. Bij ons kunt u snel en simpel energie vergelijken op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen met het vinden van de goedkoopste energieleverancier zodat zij net als velen honderden euro’s kunnen besparen.

Er zijn meerdere leveranciers en er komen ook steeds meer bij. Vroeger had iedereen dezelfde energie leverancier. Daar kwam verandering in toen de overheid in 2001 besloot de energiemarkt open te stellen voor nieuwe spelers. Hierdoor hebben energieleveranciers zoals Nuon, Essent en Eneco concurrentie.

Anno 2020 kunt u kiezen uit meer dan 20 verschillende energieleveranciers die allemaal dezelfde energie verkopen. Toch zijn er grote prijs verschillen. Dat komt doordat energieleveranciers zelf de energieprijzen bepalen. Sommige energieleveranciers proberen echt een scherpe prijs te bieden.

Energievergelijking.nl is gemaakt om u te helpen bij het vergelijken van energie. Bent u op zoek naar een voordeligere, duurzamere energieleverancier? Dan bent u bij Energievergelijking.nl op het juiste adres. Wij doorzoeken elke dag het aanbod van alle energieleveranciers, inclusief alle aanbiedingen, ook de aanbiedingen die energieleveranciers liever verborgen hadden gehouden.

Wij vinden dat iedereen de beste energiedeal hoort te krijgen. Heeft u vragen over deze website? Heeft u een fout gezien. Heeft u vragen en of opmerking. Laat het ons dan gerust weten via ons contactformulier. We zullen ons best doen om al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Energievergelijking.nl

qshops energie vergelijken keurmerkEnergievergelijking.nl is een gecertificeerde vergelijkingssite.
EnergieVergelijking.nl is een onafhankelijke energievergelijker. Op EnergieVergelijking.nl kan men alle tarieven en aanbieders van energie vergelijken. Daarnaast is het mogelijk om direct een aanvraag in te dienen via de gratis overstapservice. Het doel Van EnergieVergelijking.nl is om energie vergelijken en overstappen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

  • Betrouwbaar energie vergelijken
  • Duidelijke algemene voorwaarden.
  • Qshops Keurmerk gedragsregels.
  • Conform Europese en Nederlandse wetgeving.
  • Reviews door echte klanten.
  • Bemiddeling bij klachten en geschillen.

Postadres

Energievergelijking.nl
8935BA Leeuwarden
Verlengde schrans 131-N