Over ons

Energie vergelijken, overstappen en besparen

Energievergelijking.nl is een onafhankelijke energievergelijker. Op Energievergelijking.nl kunt u snel en simpel alle energieprijzen en aanbiedingen van alle energieleveranciers vergelijken. Vervolgens kunt u er zelf voor kiezen of u direct wilt overstappen, of niet.

Energie vergelijken

Wij helpen u met energie vergelijken en zoveel mogelijk te besparen op uw energierekening. Er zijn al meer dan 30 verschillende energieleveranciers die allemaal bezig zijn met zoveel mogelijk klanten te krijgen. Gezamenlijk bieden ze 1001 verschillende contracten aan. Voor ieder wat wils moeten ze gedacht hebben. Ons doel is om u de helpende hand te bieden middels een actuele prijsvergelijking van alle aanbiedingen inclusief alle energiekosten.

Met energie vergelijken en overstappen kunt u honderden euro’s besparen en het kost u gemiddeld nog geen 5 minuten van uw tijd. In 2015 werd het recordaantal van maar liefst 2,3 miljoen overstappers gemeten met een gemiddelde besparing van ‚ā¨450 per jaar!

Onafhankelijke energievergelijker

Energievergelijking.nl is 100% onafhankelijk. Wij opereren volledig zelfstandig en zijn geen eigendom of onderdeel van een energiemaatschappij. De prijsvergelijking die wij u bieden is up to date en objectief. Via onze onafhankelijke energievergelijker kunt u snel en simpel overstappen naar de goedkoopste energieleverancier en besparen op uw energiekosten.

Qshops Keurmerk certificaat_03

Energievergelijking.nl is gecertificeerd door Qshops keurmerken. Energievergelijking.nl is een vergelijkingssite die voldoet aan alle normen en waarden van onafhankelijk en objectief vergelijken.

Over ons
39 beoordelingen 9.51 gemiddeld