Over ons

Energievergelijking.nl is een onafhankelijke en objectieve energie vergelijkingssite. Wij vergelijken energieleveranciers op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Zodoende kunt u gemakkelijk de goedkoopste, de beste en de duurzaamste energie kiezen bij de energieleverancier die het beste aansluit op uw situatie en voorkeuren. Door gebruik te maken van onze energie vergelijk en bespaar service kunt u snel en simpel besparen op uw energiekosten.

Er zijn tientallen energieleveranciers u goedkope energie kunnen leveren. Welke leverancier voor u de beste keuze is kunt u berekenen met behulp van de 100% onafhankelijke energievergelijker. Wij vergelijken energieleveranciers op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Zo kunt u snel en simpel zien welke aanbieder voor uw situatie en voorkeuren de slimste en voordeligste keuze is.

Waarom Energievergelijking.nl

Omdat iedereen kan besparen als ze overstappen naar de goedkoopste energieleverancier. De meeste mensen zijn namelijk op zoek naar de goedkoopste energie aanbiedingen om zoveel mogelijk geld te besparen. Bent u net als ons een voorstander van duurzaamheid? En natuurlijk ook de kwaliteit? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Want op Energievergelijking.nl kunt u energie vergelijken op prijs, kwaliteit en duurzaamheid!

Door de jaren heen hebben wij vele mensen en bedrijven kunnen helpen met energieleveranciers vergelijken en besparen! Huishoudens besparen gemiddeld 450 euro per jaar. Bedrijven besparen zelfs duizenden euro’s per jaar. Energieleveranciers willen graag zo hoog mogelijk in onze energievergelijker komen en geven daarom hogere welkomstkortingen en andere aanbiedingen. Wat veel mensen niet weten is dat wij ook energieleveranciers vergelijken die vaak niet te vinden zijn op andere online energievergelijkers. Zo krijgt u altijd de beste energiedeals.

Keurmerk Energievergelijking.nl

Over ons EnergievergelijkingEnergievergelijking.nl is een betrouwbare en objectieve vergelijkingssite. Met de website Energievergelijking.nl kunt u de tarieven en aanbieders van elektriciteit en gas vergelijken. Bovendien is het mogelijk om in een paar minuten een energie aanvraag in te dienen via de gratis overstapservice. Het doel van EnergieVergelijking.nl is om het vergelijken van energieleveranciers en geld besparen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Onafhankelijk energie vergelijken

Energievergelijking.nl is de 100% onafhankelijke en betrouwbare energie-vergelijkingssite. Bij ons kunt u energieleveranciers vergelijken op prijs en op kwaliteit. Naast het standaard aanbod tonen wij u ook aanbiedingen van andere vergelijkingssites. Zo kunt u altijd snel en simpel de goedkoopste energieleverancier vinden die het allerbeste past bij uw persoonlijke situatie en voorkeuren.

Met onze energievergelijker krijgt u altijd actuele energie aanbiedingen te zien. Wij verzamelen elke dag de aanbiedingen van alle energieleveranciers in onze energievergelijker.

Ons doel is dat iedereen eenvoudig de allerbeste energiedeal krijgt! Door energieleveranciers op Energievergelijking.nl profiteert u van exclusieve energiedeals.

Samen staan we sterker

Energievergelijking.nl werkt met de beste vergelijkingssites en collectieven samen om ervoor te zorgen dat u als bezoeker ook echt de beste deals te zien krijgt. Energievergelijking.nl doorzoekt de prijs informatie van energieleveranciers, vergelijkingssites en collectieven. Voordelen van Energievergelijking.nl

Energievergelijking.nl is een onafhankelijke energievergelijker. Bij ons kunt u energie vergelijken op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen met energie vergelijken en het vinden van de goedkoopste energieleverancier, zodat zij ook zoveel mogelijk kunnen besparen.

qshops keurmerk

  • 100% Onafhankelijke energievergelijker
  • Conform Qshops Keurmerk gedragsregels.
  • Conform Europese en Nederlandse wetgeving.
  • Gratis en snel van leverancier veranderen.
  • Bemiddeling bij klachten en geschillen.

Vergelijk de verschillende energieleveranciers op prijs, kwaliteit en duurzaamheid