Over ons

Energievergelijking.nl is een 100% onafhankelijke energievergelijker met als doel alle consumenten en bedrijven te helpen met besparen op energie. We bieden direct inzicht in de kosten en aanbiedingen van alle beschikbare energie aanbieders in onze energievergelijker op uw adres. U krijgt direct gratis volledig toegang tot alle actuele voorwaarden, energieprijzen, stroom gas tarieven en acties.

Vergelijk de kosten van zowel grote als kleine aanbieders. Lokaal, landelijk en zelfs Europees. Ontdek hoeveel u kan besparen met energiedeals die u anders misschien niet had gevonden. Vergelijk prijs, kwaliteit en duurzaamheid en bespaar.

Met behulp van onze gratis online energievergelijker kunt u een objectieve energievergelijking maken op basis van uw situatie en voorkeuren. De tarieven en aanbiedingen worden dagelijks bijgehouden en waar nodig direct aangepast. Zo houden we de energievergelijking actueel. Duizenden mensen maken gebruik van onze energievergelijking en besparen gemiddeld zo’n €350,- per jaar. Wilt u weten of u ook kan besparen? Start met energie vergelijken en bereken uw voordeel.

Heeft u vragen? Lees dan eerst de veelgestelde vragen en de energiebegrippen lijst waarin alle termen over energie nader worden toegelicht. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. We zullen dan uw vraag zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

qshops keurmerkEnergievergelijking.nl draagt het Qshops Keurmerk.

  • Duidelijke algemene voorwaarden.
  • Qshops Keurmerk gedragsregels.
  • Conform Europese en Nederlandse wetgeving.
  • Betrouwbaar online zaken doen.
  • Reviews door echte klanten.
  • Gratis overstap service.

Hoe verdienen wij ons brood?

Energievergelijking.nl verdient inkomsten op basis van het no-cure-no-pay principe. Als u via Energievergelijking.nl overstapt ontvangen wij een vergoeding van gemiddeld 3 euro per overstap. Als u een Add-blocker gebruikt kunnen wij uw aanvraag niet meten. Uw aanvraag wordt wel in behandeling genomen, maar hiervoor ontvangen wij geen vergoeding. We kunnen namelijk niet aantonen dat u daadwerkelijk via ons bent overgestapt.

Reviews

Score / 5. Stemmen:

Geef feedback over dit bericht