Over ons

Energievergelijking.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite die antwoordt op de vraag, wie is de goedkoopste energieleverancier. Er zijn grote prijsverschillen en daarom loont het de moeite om een energievergelijking te maken. Door uw postcode en energieverbruik te vermelden in onze vergelijker krijgt u de contracten te zien van alle in uw regio beschikbare energieleveranciers.

Sinds de Nederlandse energiemarkt op 1 juli 2004 door de overheid werd geliberaliseerd kunnen consumenten zelf kiezen bij welke energieleverancier zij klant worden. Iedereen mag zelfs een energiebedrijf beginnen en zelf energie inkopen en verkopen. Wie een eigen energiebedrijf wil beginnen, moet wel eerst een vergunning krijgen van de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

Energievergelijking.nl trekt duizenden bezoekers per dag die op zoek zijn naar de goedkoopste energieleverancier in Nederland. Leveranciers willen dan ook zo hoog mogelijk in de vergelijking komen te staan. Dat kan alleen als ze de kosten van hun energie goedkoper maken dan die van hun concurrenten. Door gebruik te maken van welkomstkortingen en actietarieven voor nieuwe klanten kunt u honderden euro’s besparen! Stapt u jaarlijks over, dan bespaart u nog veel meer!

energie vergelijken Energievergelijking.nl is een betrouwbare en objectieve vergelijkingssite. Op EnergieVergelijking.nl kan men de tarieven en aanbieders van energie vergelijken. Daarnaast is het mogelijk om direct een aanvraag in te dienen via de gratis overstapservice. Het doel Van EnergieVergelijking.nl is om energie vergelijken en overstappen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Over ons
45 beoordelingen 9.3 gemiddeld