Over ons

Energievergelijking.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite, welke is opgericht in 2004 om iedereen te helpen met het vinden van de allervoordeligste energie aanbiedingen.

Energievergelijking.nl trekt duizenden bezoekers per dag. Door de jaren heen hebben wij vele mensen en bedrijven kunnen helpen met besparen! Huishoudens besparen gemiddeld 450 euro per jaar. Bedrijven besparen zelfs duizenden euro’s per jaar. Energieleveranciers willen graag zo hoog mogelijk in onze energievergelijking komen en geven daarom hoge welkomstkortingen.

Het doel van Energievergelijking.nl is om u te helpen met energie vergelijken zodat u snel en simpel kan overstappen naar de goedkoopste energie om daarmee geld te kunnen besparen.


Keurmerk

qshops Energievergelijking.nl is een betrouwbare en objectieve vergelijkingssite. Met de energievergelijking kunt u de tarieven en aanbieders van energie vergelijken. Bovendien is het mogelijk om in 1 minuut een aanvraag in te dienen via de gratis overstapservice. Het doel Van EnergieVergelijking.nl is om u het energie vergelijken en besparen gemakkelijk te maken.


Over ons
67 beoordelingen 8.9 gemiddeld