Over ons

Energievergelijking.nl is een online energievergelijker. Bij ons kunt u snel en simpel energie vergelijken op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen met het vinden van de goedkoopste energieleverancier zodat zij net als velen honderden euro’s kunnen besparen.

Er zijn meerdere leveranciers en er komen ook steeds meer bij. Vroeger had iedereen dezelfde energie leverancier. Daar kwam verandering in toen de overheid in 2001 besloot de energiemarkt open te stellen voor nieuwe spelers. Hierdoor hebben energieleveranciers zoals Nuon, Essent en Eneco concurrentie. Kleine energieleveranciers die in de afgelopen jaren erg groot zijn geworden zijn o.a. Greenchoice, De Nederlandse Energie Maatschappij, Oxxio en BudgetEnergie. Deze bedrijven hebben gezamenlijk miljoenen klanten kunnen overtuigen om bij hun energie te kopen. Maar er zijn nog veel meer energieleveranciers op de Markt. Energievergelijking.nl stelt zich ten doel dat we alle energieleveranciers vergelijken die we kunnen vinden.

Vergelijk energieleveranciers onafhankelijk

Anno 2020 kunnen consumenten en bedrijven kiezen uit meer dan 50 verschillende energieleveranciers die allemaal dezelfde energie verkopen. Toch zijn er grote prijs verschillen. Dat komt doordat energieleveranciers zelf de energieprijzen bepalen. Wie niet goed oplet kan dus zomaar teveel betalen. Gelukkig zijn er ook energieleveranciers die wel echt proberen echt een scherpe prijs te bieden. Energievergelijking.nl helpt u die goedkope energieleveranciers te vinden door u een onafhankelijk energievergelijking aan te bieden waarmee u snel en simpel alle energieleveranciers kan vergelijken. Zo krijgt u altijd de beste deals en bespaart u het meeste geld op uw energiekosten!

Heeft u hulp bij het vergelijken van energie?

Energievergelijking.nl is gemaakt om u te helpen bij het vergelijken van energie. Bent u op zoek naar een voordeligere, duurzamere energieleverancier? Dan bent u bij Energievergelijking.nl op het juiste adres. Wij doorzoeken elke dag het aanbod van alle energieleveranciers, inclusief alle aanbiedingen, ook de aanbiedingen die energieleveranciers liever verborgen hadden gehouden.

Wij vinden dat iedereen simpel en snel de beste energiedeal hoort te krijgen. Start met energie vergelijken om direct alle energieleveranciers met elkaar te vergelijken. U kunt daarna direct de beste deal kiezen om vervolgens te besparen op uw energiekosten. Een kind kan de was doen!

Heeft u vragen over deze website? Heeft u een fout gezien. Heeft u vragen en of opmerking. Laat het ons dan gerust weten via ons contactformulier. We zullen ons best doen om al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Energievergelijking.nl


EnergieVergelijking.nl is de onafhankelijke energie vergelijker

qshops energie vergelijken keurmerk

Op EnergieVergelijking.nl kan men alle tarieven en aanbieders van energie vergelijken. Daarnaast is het mogelijk om direct een aanvraag in te dienen via de gratis overstapservice. Het doel Van EnergieVergelijking.nl is om energie vergelijken en overstappen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

  • Betrouwbaar energie vergelijken
  • Duidelijke algemene voorwaarden.
  • Qshops Keurmerk gedragsregels.
  • Conform Europese en Nederlandse wetgeving.
  • Reviews door echte klanten.
  • Bemiddeling bij klachten en geschillen.

Postadres

Energievergelijking.nl
8935BA Leeuwarden
Verlengde schrans 131-N

Plaats een reactie

Vergelijk energie van alle energieleveranciers

Start met energie vergelijken en bespaar op uw energiekosten!