Over ons

Energievergelijking.nl is een onafhankelijke en betrouwbare vergelijkingssite. Wij vergelijken de energieleveranciers op prijs en op kwaliteit. Zo kunt u bij ons gratis en simpel de goedkoopste energieleverancier vinden die het allerbeste past bij uw persoonlijke situatie en voorkeuren.

Energievergelijking.nl trekt duizenden bezoekers per dag. Door de jaren heen hebben wij vele mensen en bedrijven kunnen helpen met besparen! Huishoudens besparen gemiddeld 450 euro per jaar. Bedrijven besparen zelfs duizenden euro’s per jaar. Energieleveranciers willen graag zo hoog mogelijk in onze energievergelijker komen en geven daarom hogere welkomstkortingen.

Onafhankelijk energie vergelijken

Door onze manier van onafhankelijke energie vergelijken loopt u geen enkele aanbieding mis. Energievergelijking.nl werkt met de beste vergelijkingssites en collectieven samen om ervoor te zorgen dat u als bezoeker ook echt de beste deal krijgt. Energievergelijking.nl doorzoekt de prijs informatie van energieleveranciers, vergelijkingssites en collectieven. Vervolgens kunt u op basis van postcode en verbruik de beste aanbiedingen vergelijken en besparen op uw energiekosten.

Keurmerk Energievergelijking.nl

qshops Energievergelijking.nl is een betrouwbare en objectieve vergelijkingssite. Met de energievergelijking kunt u de tarieven en aanbieders van energie vergelijken. Bovendien is het mogelijk om in 1 minuut een aanvraag in te dienen via de gratis overstapservice. Het doel Van EnergieVergelijking.nl is om energie vergelijken en besparen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Hoe verdienen wij?

Als u via Energievergelijking.nl een aanvraag indient ontvangen wij daar een vergoeding voor. Met deze vergoeding kunnen wij deze website en onze energievergelijking blijven voorzien van belangrijke informatie zodat we u in de toekomst beter kunnen helpen met energie vergelijken.

Over ons
74 beoordelingen 8.6 gemiddeld