Over ons

Ziet u door de bomen het bos niet meer? U bent niet de enige. Het is tegenwoordig bijna onmogelijk om zelf het volledige energieaanbod te vergelijken. Wij van Energievergelijking.nl helpen u met energie vergelijken en het maken van de beste keuze. Zodat u kan overstappen naar de voordeligste energieleverancier om uw energiekosten zo laag mogelijk te houden.

Er zijn tientallen energie leveranciers u goedkope energie kunnen leveren. Welke leverancier voor u de beste keuze is kunt u berekenen met behulp van de 100% onafhankelijke energievergelijker. Wij vergelijken energieleveranciers op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Zo kunt u snel en simpel zien welke aanbieder voor uw situatie en voorkeuren de slimste en voordeligste keuze is.

Waarom Energievergelijking.nl

Energievergelijking.nl trekt duizenden bezoekers per dag. Door de jaren heen hebben wij vele mensen en bedrijven kunnen helpen met besparen! Huishoudens besparen gemiddeld 450 euro per jaar. Bedrijven besparen zelfs duizenden euro’s per jaar. Energieleveranciers willen graag zo hoog mogelijk in onze energievergelijker komen en geven daarom hogere welkomstkortingen.

Keurmerk Energievergelijking.nl

qshops Energievergelijking.nl is een betrouwbare en objectieve vergelijkingssite. Met de energievergelijking kunt u de tarieven en aanbieders van energie vergelijken. Bovendien is het mogelijk om in 1 minuut een aanvraag in te dienen via de gratis overstapservice. Het doel van EnergieVergelijking.nl is energie vergelijken en besparen zo gemakkelijk mogelijk te maken.Onafhankelijk energie vergelijken

Energievergelijking.nl is de 100% onafhankelijke en betrouwbare vergelijkingssite. Bij ons kunt u energieleveranciers vergelijken op prijs en op kwaliteit. Naast het standaard aanbod tonen wij u ook aanbiedingen van andere vergelijkingssites. Zo kunt u altijd snel en simpel de goedkoopste energieleverancier vinden die het allerbeste past bij uw persoonlijke situatie en voorkeuren.

Met onze energievergelijker krijgt u alle aanbiedingen te zien. Wij verzamelen elke dag de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle energieleveranciers. Ons doel is dat u de allerbeste deal krijgt! Door energie op Energievergelijking.nl te vergelijken loopt u geen enkele aanbieding mis.

Energievergelijking.nl werkt met de beste vergelijkingssites en collectieven samen om ervoor te zorgen dat u als bezoeker ook echt de beste deal krijgt. Energievergelijking.nl doorzoekt de prijs informatie van energieleveranciers, vergelijkingssites en collectieven. Vervolgens kunt u op basis van postcode en de beste energie aanbiedingen vergelijken en besparen op uw energiekosten.

Onze Partnersites

 • Vergelijk.com
 • Bespaartips.net
 • Goedkoopste.net
 • Bespaarservice.nl
 • Aanbiedingen.com
 • Energieveiling.com
 • Welkomstpremie.nl
 • Energiecollectief.nl
 • Pricewatch.nl
 • Energiewijzer.nl
 • Welkomstkorting.nl
 • GoedkopeEnergie.nl
 • Energiebedrijven.com
 • Vergelijkingssite.com
 • Energietarieven.nl
 • Energiedeals.net

Hoe verdienen wij?

Als u via Energievergelijking.nl een aanvraag indient ontvangen wij daar een vergoeding voor. Met deze vergoeding kunnen wij deze website en onze energievergelijking blijven voorzien van belangrijke actuele informatie voor het berekenen en vergelijken van alle energieleveranciers.

Over ons
92 beoordelingen 8.1 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!