Over ons

Energievergelijking.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite die antwoordt op de vraag, wie is de goedkoopste energieleverancier. Er zijn grote prijsverschillen en daarom loont het de moeite om de kosten van energie goed te vergelijken. Door uw postcode en energieverbruik te vermelden in onze vergelijker krijgt u de aanbiedingen te zien van alle Nederlandse energieleveranciers.

Profiteer van de vrije keuze

Sinds de Nederlandse energiemarkt op 1 juli 2004 door de overheid werd geliberaliseerd kunnen consumenten zelf kiezen bij welke energieleverancier zij klant worden. Iedereen mag zelfs een energiebedrijf beginnen en zelf energie inkopen en verkopen. Wie een eigen energiebedrijf wil beginnen, moet wel eerst een vergunning krijgen van de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

Goedkoopste energieleverancier

Energievergelijking.nl trekt duizenden bezoekers per dag die op zoek zijn naar de goedkoopste energieleverancier in Nederland. Leveranciers willen dan ook zo hoog mogelijk in de vergelijking komen te staan. Dat kan alleen als ze de kosten van hun energie goedkoper maken dan die van hun concurrenten. Energieleveranciers geven daarom steeds vaker hoge welkomstkortingen en aantrekkelijk actietarieven. Hierdoor kunt u honderden euro’s besparen op uw energiekosten!

Keurmerk

energie vergelijken Energievergelijking.nl is een betrouwbare en objectieve vergelijkingssite. Op EnergieVergelijking.nl kan men de tarieven en aanbieders van energie vergelijken. Daarnaast is het mogelijk om direct een aanvraag in te dienen via de gratis overstapservice. Het doel Van EnergieVergelijking.nl is om u het energie vergelijken en besparen zo gemakkelijk mogelijk te maken.


Over ons
61 beoordelingen 9.1 gemiddeld