Overheid verstrekt 3 miljard Euro aan Ondernemers voor opwekking Duurzame Energie

Het komende jaar gaat de overheid 3 miljard Euro verstrekken aan ondernemers die duurzame energie willen gaan opwekken . Voor de economie is het uiteraard goed maar het draagt ook bij aan de 16% die behaald moet worden in 2020. Het is een extra steun voor de Ondernemers en het bied meer zekerheid. Het geld kan worden gestopt in de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De aankoop ervan is prijzig maar het verdient zich na een aantal jaren terug en de energie die ermee word opgewekt is duurzaam. Sinds juli 2012 worden hier subsidies voor afgegeven. Er word ook steun gegeven door middel van opwekking van energie zoals aardwarmte en biovergisting.

Minister Henk Kamp heeft een melding gedaan aan de tweede kamer hierover en verzoekt ondernemers om vanaf  1 april een aanvraag in te dienen.

Overheid verstrekt 3 miljard Euro aan Ondernemers voor opwekking Duurzame Energie
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!