Overstappen Energie

Overstappen naar een andere energieleverancier? Het kan snel en simpel! Met onze energievergelijker kunt u zorgeloos overstappen naar de energiemaatschappij van uw keuze. Al meer dan 1.900.000 huishoudens zijn al eens overgestapt naar een goedkopere energieleverancier. Zij hebben zo honderden euro’s kunnen besparen. Huishoudens met een gemiddeld energieverbruik van 3500 kwh en 1800 m3 besparen al snel 350 euro per jaar! En dat kunt u binnen 5 minuten regelen!

Heeft u de benodigde gegevens bij de hand?

Wilt u ook overstappen van energieleverancier en direct besparen? Maak met Energievergelijking.nl een onafhankelijke energie prijsvergelijking en bereken uw voordeel. Opzeggen hoeft niet dat regelt de nieuwe energieleverancier voor u. Het enige wat van u gevraagd wordt is dat u uw gegevens invoert. Op die manier kunnen wij de kosten vergelijken en laten zien wie de goedkoopste is.

Overstappen Energie en geld overhouden

U kunt direct beginnen! Door uw huidige stand van zaken eens onder de loep te nemen. Vul uw totale gezinsverbruik in en bereken de energiekosten. Vergelijk de energieprijzen en bekijk direct uw voordeel. U wilt extra geld overhouden in plaats van extra geld te betalen. Daar kunt u hele andere leuke dingen voor in de plaats doen. Wist u dat een gezin per jaar €1775 betaalt voor zijn energierekening? Bekijk uw energierekening maar eens en vergelijk deze kosten eens met een andere energieleverancier. Het beste is om een vergelijking te starten waarmee u alle energieleveranciers vergelijkt. Zo zult u tot de conclusie komen dat er veel verschillen zijn in de onderlinge energietarieven.

Energie van alle aanbieders vergelijken

Schrik niet want het verschil kan tot in de honderden euro’s oplopen. Want 5 jaar terug betaalde een gemiddeld gezin €2200 per jaar voor zijn energierekening. En u kunt één van deze gezinnen zijn die teveel betaalt aan zijn energieleverancier. De energieprijzen zijn de afgelopen 5 jaren namelijk enorm gezakt met als gevolg dat u teveel betaalt. Wij verwijzen u daarom graag naar onze energievergelijker zodat u alle kosten kunt berekenen.

Klaar voor de overstap?

Als de energiekosten getoond worden dan ziet u hoeveel de besparing per aanbieding is. Uit één van deze aanbiedingen kunt u kiezen. Doe waar u zich goed bij voelt. Wilt u nogmaals uw beslissing overdenken? Dat mag en u kunt daar zo lang als u wilt over nadenken. Klaar om over te stappen? Controleer de gegevens in het scherm en doorloop de ingevoerde gegevens plus de aanbieding. Druk op aanvragen als u de overstap door wilt zetten. U ontvangt dan binnen enkele minuten een bevestiging van uw contract. In die bevestiging zijn de voorwaarden opgenomen en de soort aanbieding plus contractduur. U heeft 14 dagen de tijd om te annuleren.

 

Overstappen Energie
9 beoordelingen 6.9 gemiddeld