Overstappen naar de Beste uit de Test? Greenchoice

logoGreenchoice2Greenchoice is alweer de tweede keer als Beste uit de Test gekomen bij de Consumentenbond voor 2016. De meest groene energieleverancier scoort dan ook goed op klantvriendelijkheid en dienstverlening maar ook op het gebied van duurzaam energie opwekken. Dus wilt u gebruik maken van echte groene stroom en wilt u er zeker van zijn dat uw geleverde gas bosgecompenseerd is? Bekijk dan de producten van Greenchoice.

Windenergie van Nederlandse windmolens

De meeste consumenten gaan voor 100% windenergie en gas met boscompensatie waarbij zij gemiddeld €101 per maand betalen met een verbruik van 2500 kilowattuur en 1100 m3 gas. Ook valt er te kiezen voor een energiemix van 50% biomassa en 50% windenergie, of kies voor 100% biomassa. Kortom wat u ook kiest u krijgt altijd groene stroom geleverd.

Andere energie aanbiedingen vergelijken?

Toch benieuwd of er meerdere energie aanbiedingen zijn? Die zijn er en door deze te vergelijken met het aanbod van Greenchoice kunt u meteen bekijken wie u de goedkoopste energie kan leveren. EnergieVergelijking.nl verzamelt alle aanbiedingen in energie voor u zodat u altijd kunt kiezen uit een up to date aanbod. Energie vergelijken levert altijd een minimale besparing op van €200 per jaar op uw energiekosten. Start vandaag nog met vergelijken en reken meteen uw voordeel uit.

Overstappen naar de Beste uit de Test? Greenchoice
4 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.