Overstappers besparen tot €425, op energie!

vastelastenbond overstappen besparenHuishoudens die overstappen naar een goedkopere energieleverancier kunnen al snel tot €425,- op energie. Het prijsverschil tussen de duurste en goedkoopste energie aanbiedingen wordt steeds groter. Overstappers kunnen daarom flink besparen. Dat blijkt uit het onderzoek van de vastelastenbond.

Verschillende voorwaarden

De Vastelastenbond laat weten dat het prijsverschil komt door het grote aanbod van de verschillende contractvoorwaarden. Energiebedrijven hebben bijvoorbeeld andere voorwaarden voor bestaande klanten dan voor nieuwe klanten. Door tijdig te veranderen van energieleverancier kunnen zij voorkomen dat ze terugvallen in de reguliere tarieven die vaak een stuk hoger zijn dan de actietarieven.

De goedkoopste energieleverancier

De goedkoopste energieleverancier is niet voor elk huishouden hetzelfde. Een huishouden met een laag energieverbruik kan bijvoorbeeld beter kiezen voor een energieleverancier met een laag vastrecht en iets hogere energietarieven. Terwijl een gezin met een hoog verbruik beter kan kiezen voor een energieleverancier met lage tarieven en een iets hoger vastrecht.

Energie vergelijken

Op Energievergelijking.nl kunt u onafhankelijk energie vergelijken en gemakkelijk besparen. Op basis van uw energieverbruik laten wij u het volledige overzicht zien met de beste energie aanbiedingen. Heeft u een voorkeur voor duurzame energie, een vrij opzegbaar contract of een contract met vaste lage energietarieven? Met onze filterfunctie kunt u uw energievergelijking gemakkelijk aanpassen aan uw eigen situatie en voorkeuren. Op die manier krijgt u alle aanbiedingen in beeld aansluitend op uw wensen.

Overstappers besparen tot €425, op energie!
1 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.