Overstappen Stroom

Overstappen stroom doet u op Energievergelijking.nl. De gasprijzen zijn dit jaar weer omlaag gegaan, en de stroomprijzen zijn licht gedaald, maar dit geldt niet voor iedere stroomleverancier. Daarom is het belangrijk dat u de stroomprijzen van tijd tot tijd vergelijkt. Mocht u een variabel stroomcontract hebben dan kunt u zo overstappen naar een andere stroomleverancier zonder hierbij rekening te hoeven houden met een einddatum. Heeft u wel een vast contract? De einddatum die erop vermeld staat moet u aanhouden wanneer u wilt overstappen.

Is het bijna zover? Vergelijk nu

Het kan zo zijn dat deze einddatum al bijna in zicht is, in dit geval kunt u al even rondkijken op onze website om te berekenen of overstappen stroom voor u de moeite waard is. In de meeste gevallen blijkt het veel geld op te leveren. Het voorschotbedrag wat u voor u ziet is het nieuwe bedrag dat u maandelijks aan de nieuwe energieleverancier gaat betalen. De besparing op de stroomfactuur kan een paar tientjes per maand goedkoper uitvallen. De stroomlevering blijft geleverd op uw adres alleen word het dan overgenomen door de nieuwe energieleverancier.


Overstappen stroom kan zeer lonend zijn

U ontzegt u zelf veel geld als u blijft bij uw energieleverancier. Een eventuele nieuwe leverancier biedt u een fikse overstapkorting aan die u eigenlijk niet kan laten liggen. U legt liever wat geld opzij voor extraatjes. Die extra ademruimte in uw portemonnee is meer dan welkom vind u ook niet? Dus leg die stroomprijzen naast elkaar en bereken hoeveel het u kan opleveren. De hoogte van het bedrag dat u kan besparen hangt nog altijd af van wat u nu afdraagt aan uw energiekosten. Leg het oude tarief maar eens naast het nieuwe tarief en bereken maar eens wat het u scheelt. Daarom is er de energievergelijker van EnergieVergelijking.nl hierin staan alle actuele aanbiedingen. Met een aantal handelingen vanuit uw kant kunt u binnen 2 seconden de hoogte van de besparing uitrekenen. U hoeft zich niet zorgen te maken over de administratieve rompslomp die het met zich meebrengt, die taak nemen wij op ons.

Overstappen Stroom
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.