Oxxio 1 jaar en ontvang €230 cashback korting

Oxxio doet als energieleverancier zijn best om de beste deals in energie te bieden. Zo ook deze aanbieding voor een nieuw energiecontract. Verbruikt u 3500 kWh stroom en 1500 m3 gas? Dan betaalt u per maand gemiddeld €123  maar dit is natuurlijk een indicatie. Want heeft u achteraf meer verbruikt dan valt uw jaarnota ook duurder uit. Uw cashback van €230 wordt al verrekend met uw maandelijkse voorschotbedrag. 

Wat ga ik betalen aan Oxxio?

De werkelijke kosten zonder cashback zijn per maand €142,79 en €1713,45 per jaar. Hier wordt de €230 nog eens vanaf getrokken waardoor u op €123 per maand uit komt. De cashback van Oxxio wordt eenmalig verstrekt voor het eerste jaar. U betaalt eenmaal per jaar de administratie en servicekosten van €6 maar worden al verrekend met uw jaarrekening. U bent met dit energiecontract verzekerd van groene stroom en gas. Ter vergelijking een huishouden van vier personen met een verbruik van 3500 kWh en 1500 m3 betalen per maand €140 t0t €160.

De handige Oxxio app biedt u inzicht in energiekosten

Bereken daarom snel uw voordeel door uw verbruik bij de hand te houden. Als u meer betaalt dan €160 per maand dan loopt uw voordeel dus nog meer op. Vandaar dat energie vergelijken ook belangrijk is want door ieder jaar weer te wisselen van energieleverancier kunt u enorm besparen. Maak gratis gebruik van de Oxxio app waarbij u uw verbruik kunt controleren. Zo kunt u elke willekeurige dag bekijken om te zien hoeveel u aan stroom en gasverbruik kwijt bent. De Oxxio app laat u tevens zien hoeveel kilowattuur u in een maand verbruikt heeft en hetzelfde geldt voor uw gasverbruik.

Regel het zelf van termijnbedrag verhogen tot energie vergelijken

U kunt uw termijnbedrag verhogen of verlagen met de app en zelfs openstaande rekeningen ermee betalen. Benieuwd geworden naar Oxxio’s deal? Vergelijk dan direct de overige energie aanbiedingen op EnergieVergelijking.nl en kies de goedkoopste energie. U bedenken mag maar dan graag binnen 14 dagen. U kunt dan binnen deze 14 dagen uw energiecontract kosteloos annuleren en opzeggen.

Alle energie aanbiedingen vergelijken

Wij van EnergieVergelijking.nl laten u niet alleen energie aanbiedingen zien van één energieleverancier. Nee we laten alle aanbiedingen zien in onze Energievergelijker waardoor u echt objectief en onafhankelijk kunt vergelijken. U wilt niet de kans mislopen op die goedkoopste energieleverancier. Per energieleverancier laten we dan ook zien hoe hoog de cashback korting is en wat de totaalprijs is per jaar en per maand. Op die manier houden wij het overzichtelijk voor u waarmee u makkelijker een keuze kunt maken om over te stappen.

Oxxio 1 jaar en ontvang €230 cashback korting
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!