Pak €255 cashback met Engie 1 jaar vast

Engie-energie heeft weer een mooie energie aanbieding voor consumenten. Stapt u over naar een 1 jarig contract met een vast tarief? Dan ontvangt u €255 cashback. Verbruikt u 3000 kilowattuur en 1500 m3 per jaar? Dan betaalt u aan jaarlijkse kosten €1332,13. Per maand komt dit neer op €111. Dat is netjes of niet? U kunt hiermee flink besparen op uw voorschotbedrag.

Engie biedt €255 cashback korting

De cashback korting is al verrekend met het jaarbedrag waardoor het voorschotbedrag lager wordt. Is het bijna tijd om over te stappen? Dan mag u deze aanbieding niet missen. Dit is het scherpste aanbod van Engie en zij leveren 100% windenergie. De energie aanbieding is zeer scherp, u ontvangt 10% korting op hun energietarieven en ontvangt daarop de extra cashback. De energiekosten in 2018 worden hoger dankzij de Opslag Duurzame Energie en de energiebelasting. Dan kan dit aanbod ideaal zijn.

Bodemprijzen – 10% korting op stroom – € 350 goedkoper

Goedkoop en groen

Bij Engie bent u verzekerd van duurzame energie en u mag zich bedenken binnen 14 dagen. Die kans zal klein zijn omdat dit een erg scherpe aanbieding is. Dus wilt u kiezen voor een nieuwe energieleverancier? Eentje die zich duurzaam inzet en u duurzame energie levert? Dan is Engie daarop het antwoord. Pak uw gegevens erbij en start met vergelijken. Overstappen is in een zucht gebeurd en gratis.

Alles vergelijken?

Het overige aanbod ook nog vergelijken is ook mogelijk. U voert uw gegevens in en de energievergelijker toont u alle energie aanbiedingen. Scrol door de energievergelijking heen en kies de goedkoopste energieleverancier. Bespaar op uw energiekosten 2018 en houdt tot €450 per jaar over.

Pak €255 cashback met Engie 1 jaar vast
1 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.