Polen legt prijs vast voor duurzame energie

logo duurzaam

Polen krijgt een nieuwe wet die ervoor zorgt dat de prijs voor duurzame energie vastgelegd kan worden. De wet zorgt ook voor een nieuwe impuls op de energiemarkt.

Polen loopt achter op gebied van duurzame energie

Polen behaalt nu voor 90% aan energie afkomstig van fossiele brandstoffen. Om bij te dragen aan het aandeel duurzame energie in 2020 is deze wet een welkome aanvulling. Het streven is om 15% in 2020 te behalen. Duurzame energieleveranciers kunnen hun product nu veilen voor een vaste prijs. De veiling moet oversubsidiëring tegengaan. Tevens word hiermee de concurrentie gestimuleerd en de duurzame energiemarkt gestabiliseerd.

Door de onzekerheid in de Poolse energiemarkt waren energie aanbieders huiverig om te investeren in duurzame energie. De nieuwe wet zet de prijzen vast voor 15 jaar. De energieleveranciers kunnen kiezen voor behoud van subsidie, of ze kiezen om te deel te nemen aan de veiling.

 

Polen legt prijs vast voor duurzame energie
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.