Powerpeers 1 jaar vast en €150 korting

powerpeersPowerpeers verbindt energie tussen afnemer en producent. Zij geloven namelijk dat iedereen het verschil maakt in de energietransitie naar duurzame energie. Dat werkt zo, u neemt duurzame energie af, en draagt bij aan de verduurzaming. En door energie te delen vermenigvuldigt u samen met de overige klanten de capaciteit aan schone energie. Kies nu voor Powerpeers 1 jaar vast en €150 korting op uw energiekosten

Kies uw eigen schone energiebron uit de buurt

Powerpeers is dus eigenlijk een online platform waar u kunt kiezen uit uw eigen Nederlandse energiebron. Gaat uw voorkeur uit naar energie van zonnepanelen? Prima dan kiest u die bron. Heeft u uw oog laten vallen op een windmolen uit het geboden aanbod? Dan kiest u daarvoor. U krijgt dus de mogelijkheid om zelf uw energiebron uit te kiezen. Wekt u zelf ook energie op? Dan is er de mogelijkheid deze te delen via het platform.

De herkomst van uw energie en het verhaal erachter

Maar is het zo dat uw buurman zijn zonne-energie met u wilt delen? Dan kunt u zelfs deze energie afnemen via Powerpeers. Wanneer u klant besluit te worden van Powerpeers dan krijgt u via uw eigen online dashboard te zien waar uw energie vandaan komt. De producenten bieden dan ook hun opgewekte energie tegen laag tarief aan.

Verschillende energiebronnen

Vul uw postcode in en bekijk wie er in uw omgeving bereid is zijn energie met u te delen. Bekijk het verhaal van de familie en hun werkzaamheden. Wie weet komt u uit bij een biologische boerderij met een eigen windmolen. Of neem waterkracht energie af van een heuse waterkrachtcentrale. De mogelijkheden zijn divers en u kiest!

Powerpeers 1 jarig energiecontract en €150 korting

Stapt u nu over naar Powerpeers en kiest u voor een 1 jarig energiecontract? Dan ontvangt u daarboven op nog eens €150 korting. De energie aanbieding staat in onze energievergelijker. Klik op meer informatie om de tarieven te raadplegen. Ziet u nog een aantrekkelijke aanbieding? Neem alles gerust door, en kies de energie aanbieding die u het beste past. EnergieVergelijking.nl houdt dagelijks de tarieven in de gaten.

Powerpeers 1 jaar vast en €150 korting
5 beoordelingen 6.8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!