Prepaid stroom en gas inkopen

prepaidenergie

Energieflex is de eerste energieleverancier die klanten de mogelijkheid bied om haar stroom en gas met een prepaid tegoed te kunnen inkopen. De klant bepaalt zelf hoeveel energie er word ingekocht.

Prepaid tegoed om energie te kopen

Vergelijkbaar met beltegoed kan men dus voortaan bij deze energieleverancier zijn energie opwaarderen. Het bedrijf doet geen kredietcheck dus iedereen kan zich aanmelden. U koopt uw stroom en gas in voor de duur van 30 dagen. Vlak voor het verstrijken van het tegoed word men erop geattendeerd via een sms of email dat het energietegoed moet worden opgewaardeerd.

Het opwaarderen geschied online via hun website, en in de nabije toekomst bestaat er de mogelijkheid om via een voucher bij de supermarkt op te kunnen waarderen.

Huiverig om voor deze vorm van energie te kiezen? Dan kunt u ook de energietarieven van andere energieleveranciers met elkaar vergelijken. Met onze energievergelijker weet u binnen een paar minuten hoeveel u kunt besparen.

Prepaid stroom en gas inkopen
1 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!