Prepaid stroom en gas inkopen

Ontevreden over energieleverancier

prepaidenergie

Energieflex is de eerste energieleverancier die klanten de mogelijkheid bied om haar stroom en gas met een prepaid tegoed te kunnen inkopen. De klant bepaalt zelf hoeveel energie er word ingekocht.

Prepaid tegoed om energie te kopen

Vergelijkbaar met beltegoed kan men dus voortaan bij deze energieleverancier zijn energie opwaarderen. Het bedrijf doet geen kredietcheck dus iedereen kan zich aanmelden. U koopt uw stroom en gas in voor de duur van 30 dagen. Vlak voor het verstrijken van het tegoed word men erop geattendeerd via een sms of email dat het energietegoed moet worden opgewaardeerd.

Het opwaarderen geschied online via hun website, en in de nabije toekomst bestaat er de mogelijkheid om via een voucher bij de supermarkt op te kunnen waarderen.

Huiverig om voor deze vorm van energie te kiezen? Dan kunt u ook de energietarieven van andere energieleveranciers met elkaar vergelijken. Met onze energievergelijker weet u binnen een paar minuten hoeveel u kunt besparen.

Prepaid stroom en gas inkopen
1 beoordelingen 8 gemiddeld

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op zaterdag, 20 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op zaterdag, 20 juli 2019.

Een reactie plaatsen