Pure energie weer uitgeroepen tot meest groene energieleverancier

groene energie

Pure energie het energiemerk van de Raedthuys Groep is door de Consumentenbond, Het Wereld Natuurfonds, Greenpeace, Wise en Hivos uitgeroepen tot de groenste energieleverancier van Nederland.

30 energieleveranciers onderzocht op duurzame energie

De partijen onderzochten ruim 30 energieleveranciers die duurzame energie produceerden. Tezamen met energieleveranciers Qurrent en Huismerk Energie mochten zij vorig jaar die plaats ook al delen. Pure energie verkoopt niet alleen duurzame energie maar produceren deze ook zelf met hun windparken.

Raedthuys Groep breidt aandeel zonne-energie uit

Ook zonne-energie is een onderdeel van de verkochte en geproduceerde energie zij dat 5%. Pure energie heeft aangegeven het aandeel in zonne-energie te zullen gaan uitbreiden, hiervoor hebben zij al plannen klaarliggen.

Al 3 keer uitgeroepen tot meest groene energieleverancier

Uit alle windparken komt een gezamenlijke capaciteit van 135 megawatt waarmee zij 90.0000 huishoudens in Nederland in hun energiebehoefte kunnen voorzien. Pure energie is zelf verantwoordelijk voor de bouw van de windparken en zij verkopen de opgewekte energie op de beurs en rechtstreeks aan de huishoudens. Pure energie is nu al 3 jaar op rij de groenste energieproducent.

Raedthuys Groep Pure energie energietarieven

Benieuwd naar de tarieven van Raedthuys Pure energie? Start dan met energie vergelijken op EnergieVergelijking.nl en bekijk hun aanbod.

Bron:Tubantia

Pure energie weer uitgeroepen tot meest groene energieleverancier
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.