Record transportatie van Gasunie

gastransport

Gasunie heeft dit jaar een record bereikt in de transportatie van gas. Er is 113 mrd m3 aan gas getransporteerd. Vergelijkbaar met de voorgaande jaren is dat 2 mrd m3 meer aan gas.

Dankzij de koude winter in het begin van 2013 werd er al een grotere hoeveelheid gas getransporteerd. De vraag naar gas steeg daardoor. Gasunie treed op als internationaal tussenpersoon bij het transport van gas. Bijna 60% van ons gas word vervoerd naar het buitenland in tegenstelling tot tien jaar terug  was dat 50%.

De export van gas uit Rusland en Noorwegen neemt ook steeds meer toe. Geimporteerd gas word door Nederland via de Gate-terminal op de Maasvlakte vervoerd. Ons land en de buurlanden zijn vrijwel volledig afhankelijk van aardgas. Het aardgas is van cruciaal belang voor het produceren van elektriciteit in de centrales en de industrie.

Record transportatie van Gasunie
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.