Ruim 1000 duurzame energieprojecten in opkomst

logo duurzaam

Volgens Energytracker zijn er al ruim 1000 duurzame energieprojecten in aanbouw. Energeia heeft dit uit een inventarisatie geconcludeerd. Er is een indexatie gemaakt over een periode van twee jaar.

Zonne-energie is koploper met projecten

In deze indexatie zitten alle zakelijke energieprojecten, particulieren daarbuiten gelaten. Er lopen 1414 duurzame projecten waarvan er 452 installatie’s in werking zijn. Honderd projecten daarvan hebben het niet gehaald. Zonne-energie is koploper deze projecten slagen allemaal ( met uitzondering van grote zonneparken ). Van zonne-energie is dat 44%. Windenergie daarentegen valt op dat 13% van de projecten niet gerealiseerd kunnen worden.

Subsidie’s voor duurzame energie populair

Ook dit jaar zijn er weer subsidie’s beschikbaar voor zonne-energie. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun eigen energie op te wekken en hun energie onder te brengen bij een terugleverancier. Vanaf 1 januari 2014 j.l kan men vrij salderen. Zo kan men ook de Energielijst 2014 raadplegen om te bekijken welke technieken daarvoor in aanmerking komen.

Ruim 1000 duurzame energieprojecten in opkomst
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.