Rusland en Indonesië sluiten deal voor vredig gebruik van kernenergie

kernenergieramp

Indonesië’s Nationaal Kernenergie Agentschap (BATAN) en Rusland’s Staats kernenergie Corporatie hebben een overeenkomst gesloten om zo veilig mogelijk gebruik te maken van kernenergie.

Memoranda of Understanding voor veilig gebruik

De twee organisatie’s ondertekenden de MoU aan de ATOMEXPO, een internationale conferentie en tentoonstelling over kernenergie. De bedrijven focussen zich op het versterken van de samenwerking tussen de beide landen met betrekking tot het veilige gebruik van kernenergie.

Kosten voor kernenergie moeten goedkoper kunnen

Rusland vind het ook belangrijk dat de kosten voor kerncentrales goedkoper moeten worden aangezien het land grotendeels afhankelijk is van deze vorm van energieproductie. Andere landen zoals Brazilië, India en Zuid-Afrika zijn ook de peilers voor de globale kernenergie industrie. 40 van de 76 kerncentrales worden geproduceerd in bovenstaande landen. Deze landen zijn erg energie intensief en produceren ook veel elektriciteit.

Iran breid aandeel kernenergie uit

Dit jaar word er in Iran een tweede kerncentrale gebouwd door de Russen. Iran is van plan nog eens 20 extra kerncentrales te bouwen om afhankelijkheid van olie en gas te verminderen.

Bron:BDlive

Rusland en Indonesië sluiten deal voor vredig gebruik van kernenergie
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.