Rusland en Indonesiƫ sluiten deal voor vredig gebruik van kernenergie

kernenergieramp

IndonesiĆ«’s Nationaal Kernenergie Agentschap (BATAN) en Rusland’s Staats kernenergie Corporatie hebben een overeenkomst gesloten om zo veilig mogelijk gebruik te maken van kernenergie.

Memoranda of Understanding voor veilig gebruik

De twee organisatie’s ondertekenden de MoU aan de ATOMEXPO, een internationale conferentie en tentoonstelling over kernenergie. De bedrijven focussen zich op het versterken van de samenwerking tussen de beide landen met betrekking tot het veilige gebruik van kernenergie.

Kosten voor kernenergie moeten goedkoper kunnen

Rusland vind het ook belangrijk dat de kosten voor kerncentrales goedkoper moeten worden aangezien het land grotendeels afhankelijk is van deze vorm van energieproductie. Andere landen zoals Braziliƫ, India en Zuid-Afrika zijn ook de peilers voor de globale kernenergie industrie. 40 van de 76 kerncentrales worden geproduceerd in bovenstaande landen. Deze landen zijn erg energie intensief en produceren ook veel elektriciteit.

Iran breid aandeel kernenergie uit

Dit jaar word er in Iran een tweede kerncentrale gebouwd door de Russen. Iran is van plan nog eens 20 extra kerncentrales te bouwen om afhankelijkheid van olie en gas te verminderen.

Bron:BDlive

Rusland en Indonesiƫ sluiten deal voor vredig gebruik van kernenergie
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op vrijdag, 19 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op vrijdag, 19 juli 2019.

Een reactie plaatsen