Russisch gas is een alternatief volgens Minister Kamp

gaswinnen

Minister Kamp is optie’s aan het onderzoeken nu er een beperking gesteld word aan de winning van gas.

Andere alternatieven voor gas zoeken

Na zoveel aardbevingen is voor omwonenden echt de maat vol, en moet de Minister andere alternatieven opbrengen om gas te kunnen exporteren. Hij noemde daarbij dat het gas afkomstig uit Rusland een alternatief is.

LNG is een belangrijke bron van gas

Er kan bijvoorbeeld LNG gas worden geĆÆmporteerd en de winning van gas uit de Noordzee zal door blijven gaan. De EU moet zijn afhankelijkheid afbouwen en andere vormen van gas moeten overwegen dan Rusland.

Gaskraan word nog verder dichtgedraaid

Omdat het verder dichtdraaien van de gaskraan nu bijna een feit is, zal er toch gas moeten worden geĆÆmporteerd worden. Maar Nederland heeft nog altijd een eigen gasvoorraad die dermate groot is.

Minister Kamp zal een besluit nemen over de capaciteit aan gas die er de komende jaren gewonnen mag worden. Hij bood zijn excuses aan voor het leed die de gaswinningen veroorzaakt hebben.

Bron: NOS

Russisch gas is een alternatief volgens Minister Kamp
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op zaterdag, 20 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op zaterdag, 20 juli 2019.

Een reactie plaatsen