Russisch gas is een alternatief volgens Minister Kamp

gaswinnen

Minister Kamp is optie’s aan het onderzoeken nu er een beperking gesteld word aan de winning van gas.

Andere alternatieven voor gas zoeken

Na zoveel aardbevingen is voor omwonenden echt de maat vol, en moet de Minister andere alternatieven opbrengen om gas te kunnen exporteren. Hij noemde daarbij dat het gas afkomstig uit Rusland een alternatief is.

LNG is een belangrijke bron van gas

Er kan bijvoorbeeld LNG gas worden geïmporteerd en de winning van gas uit de Noordzee zal door blijven gaan. De EU moet zijn afhankelijkheid afbouwen en andere vormen van gas moeten overwegen dan Rusland.

Gaskraan word nog verder dichtgedraaid

Omdat het verder dichtdraaien van de gaskraan nu bijna een feit is, zal er toch gas moeten worden geïmporteerd worden. Maar Nederland heeft nog altijd een eigen gasvoorraad die dermate groot is.

Minister Kamp zal een besluit nemen over de capaciteit aan gas die er de komende jaren gewonnen mag worden. Hij bood zijn excuses aan voor het leed die de gaswinningen veroorzaakt hebben.

Bron: NOS

Russisch gas is een alternatief volgens Minister Kamp
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!