RWE nieuwe gasleverancier van Oekraïne

logo oekraine vlag

Het Duitse RWE gaat vanaf nu de gaslevering verzorgen aan de Oekraïne. Nu is het land niet meer afhankelijk van Rusland.

RWE zal een marktconforme prijs vragen voor zijn gas. Toch is 30% van het gas van RWE afkomstig uit Rusland, maar ook uit Nederland, Duitsland en Noorwegen. Heeft het land meer gas nodig dan kan de capaciteit aan gas verhoogd worden stelt RWE.

Oekraïne betaald momenteel fors meer voor zijn gas omdat Gazprom zijn korting op het geleverde gas heeft ingetrokken. Hierdoor kan het land zijn schuld aan de Russische energieleverancier niet meer voldoen, de schuld is al opgelopen tot 1,2 mrd.

RWE nieuwe gasleverancier van Oekraïne
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!