Siemens sluit megadeal met MidAmerican Energy

logo windturbine

Siemens heeft een bestelling ontvangen van het Amerikaanse MidAmerican Energy, het energiebedrijf wil 1 GW aan elektriciteit plaatsen in Iowa. De windturbines die hiervoor nodig zijn worden geleverd en uiteindelijk onderhouden door Siemens.

MidAmerican Energy zal hiermee 2,3 MW aan vermogen opwekken. Het gaat om 448 windturbines die op vijf locatie’s geplaatst zullen worden. Geschat word dat het windenergie project eind 2015 van start kan gaan. De geraamde kosten zullen rond de €730 mln bedragen.

Met dit windenergie project zullen ruim 600.000 huishoudens worden voorzien van groene energie. De staat Iowa loopt al voorop waar het windenergie aangaat, in 2012 had de staat al een aandeel van 24% aan windenergie. Momenteel wekt MidAmerican al 1,2 GW aan windenergie op dankzij Siemens. Bijelkaar zal dit straks uitkomen op 2,2 GW in 2015.

Bron: Duurzaambedrijfsleven

 

Siemens sluit megadeal met MidAmerican Energy
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.