Spaanse elektriciteitsprijzen stijgen

Energie informatie

De elektriciteitsrekening voor ingezetenen van Spanje zal stijgen tussen de 2 en 5%. De elektriciteitsprijzen liggen 25% hoger dan het gemiddelde bedrag wat voor energie betaald word.

Iedere drie maanden word er een veiling gehouden, bij de laatste veiling werd duidelijk dat de Spaanse elektriciteitsprijzen zo’n 25% hoger liggen. De Spaanse toezichthouder stelt dat de prijsstijging onacceptabel is en wettelijk geen stand kan houden, er komt een onderzoek naar de werkwijze rondom de veiling, gedacht word omdat er amper concurrentie is dat de prijzen kunstmatig hoog gehouden worden.

José Manuel Soria Minister van Industrie, Energie en Toerisme gaf eerder al aan dat zij niet toe zullen staan dat de prijsstijging zo hoog zal zijn. De Spaanse regering onderneemt stappen om de consument en de omliggende partijen tegemoet te komen. In 2012 zagen huishoudens hun energierekening al stijgen, zij zagen deze prijzen stijgen met 56% over een tijdsbestek van 6 jaar.

Spaanse elektriciteitsprijzen stijgen
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!