Speciaal zonnedak van Nuon zorgt voor 50% meer energiebesparing

Vattenfall levert windenergie aan de GVB

stafier solar

Nuon heeft samen met Staffier Solar Systems een Energiedak gepresenteerd waarin dakisolatie en zonnepanelen gecombineerd worden. Het speciale Energiedak zorgt ervoor dat de energiebesparing 50% meer oplevert. Warmte glipt namelijk niet alleen via de ramen en de deuren maar ook via het dak.

Naadloos zonnedak zorgt ook nog eens voor een mooie uitstraling

De dakgeĆÆntegreerde zonnepanelen zorgen voor meer isolatie en minder gasverbruik en leveren ook nog eens zonne-energie. Nuon wil met het dak haar klanten op een slimme en efficiĆ«nte manier helpen zo te besparen op het energieverbruik en in de productie van hun eigen energie.

Gasverbruik omlaag met Energiedak

De Energiedaken zullen worden geĆÆnstalleerd door Staffier in Wijchen. De zonnepanelen kunnen dieper in het dak aangelegd worden en vormen daarmee een naadloos geheel met het dak en dakpannen. Zo kunnen zonnepanelen de ruimtes opvangen waar geen dakpannen geplaatst worden. Er zit een aluminium onderframe op waarin de ventilatiegaten zijn aangebracht, dit zorgt tevens voor een ventilatie onder het zonnepaneel. Het dak voorkomt ook dat warmte verloren gaat en brengt daarmee het gasverbruik omlaag.

Subsidieregeling om asbesthoudende daken te vervangen voor zonnedaken

De provincie’s hebben een speciale subsidieregeling om asbestdaken te saneren zo zou het voor de landbouw ideaal zijn om een Energiedak te plaatsen. De Subsidieregeling heet: Asbest eraf, zonnepanelen erop en is dit jaar al door de provincie’s verlengd.

Bron: Duurzaambedrijfsleven

 

Speciaal zonnedak van Nuon zorgt voor 50% meer energiebesparing
4 beoordelingen 9.5 gemiddeld

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op zaterdag, 20 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op zaterdag, 20 juli 2019.

2 gedachten over “Speciaal zonnedak van Nuon zorgt voor 50% meer energiebesparing”

Een reactie plaatsen