Speciaal zonnedak van Nuon zorgt voor 50% meer energiebesparing

stafier solar

Nuon heeft samen met Staffier Solar Systems een Energiedak gepresenteerd waarin dakisolatie en zonnepanelen gecombineerd worden. Het speciale Energiedak zorgt ervoor dat de energiebesparing 50% meer oplevert. Warmte glipt namelijk niet alleen via de ramen en de deuren maar ook via het dak.

Naadloos zonnedak zorgt ook nog eens voor een mooie uitstraling

De dakgeïntegreerde zonnepanelen zorgen voor meer isolatie en minder gasverbruik en leveren ook nog eens zonne-energie. Nuon wil met het dak haar klanten op een slimme en efficiënte manier helpen zo te besparen op het energieverbruik en in de productie van hun eigen energie.

Gasverbruik omlaag met Energiedak

De Energiedaken zullen worden geïnstalleerd door Staffier in Wijchen. De zonnepanelen kunnen dieper in het dak aangelegd worden en vormen daarmee een naadloos geheel met het dak en dakpannen. Zo kunnen zonnepanelen de ruimtes opvangen waar geen dakpannen geplaatst worden. Er zit een aluminium onderframe op waarin de ventilatiegaten zijn aangebracht, dit zorgt tevens voor een ventilatie onder het zonnepaneel. Het dak voorkomt ook dat warmte verloren gaat en brengt daarmee het gasverbruik omlaag.

Subsidieregeling om asbesthoudende daken te vervangen voor zonnedaken

De provincie’s hebben een speciale subsidieregeling om asbestdaken te saneren zo zou het voor de landbouw ideaal zijn om een Energiedak te plaatsen. De Subsidieregeling heet: Asbest eraf, zonnepanelen erop en is dit jaar al door de provincie’s verlengd.

Bron: Duurzaambedrijfsleven

 

Speciaal zonnedak van Nuon zorgt voor 50% meer energiebesparing
4 beoordelingen 9.5 gemiddeld

2 gedachten over “Speciaal zonnedak van Nuon zorgt voor 50% meer energiebesparing

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!