Stimuleringsregeling Duurzame Energie: 3 miljard euro

Wie goede plannen heeft voor het produceren van groene energie maakt kans op een flinke subsidie. Het ministerie van Economische Zaken heeft de Stimuleringsregeling Duurzame Energie in het leven geroepen. In totaal is er € 3 miljard beschikbaar.

Het ministerie heeft tot dusver 150 aanmeldingen gekregen van ondernemers die groene energie willen produceren.

Vooral zonnepanelen populair
Duurzame energie opwekken met behulp van zonnepanelen blijkt het populairst te zijn. Op dat gebied zijn er ruim 100 projecten aangemeld. Naast duurzame energie uit zonnepanelen zijn ook andere projecten aangemeld zoals onder andere windenergie en duurzame energie uit vergistingsinstallaties.

200.000 huishoudens op duurzame energie
De 150 projecten kunnen er voor zorgen dat 200.000 Nederlandse huishoudens in hun energiebehoefte worden voorzien. In 2020 moet 16% van de totale Nederlandse energie bestaan uit groene energie. In de eerste ronde zal er ruim € 1.3 miljard verstrekt worden. Voordat dat gebeurt vindt er een selectie plaats waaruit blijkt welke projecten kans maken op subsidie.

Stimuleringsregeling Duurzame Energie: 3 miljard euro
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.