Subsidiepot leeg voor zonne-energie

 

Volgens Agentschap NL is de subsidiepot leeg, er kunnen geen aanvragen meer behandeld worden. Ruim 90.000 particulieren hebben een aanvraag gedaan. En het geld is op.

Vanaf 2 juli 2012 is er voor 50 mln aan subsidie uitgegeven. De particulieren kregen een subsidie toegekend van € 650 hiermee konden ze zonnepanelen aanschaffen om zo zelf hun eigen zonne-energie op te kunnen wekken.

Eenmalige tegemoetkoming voor zonne-energie

De subsidieregeling werd toegekend namens het Lenteakkoord, deze regeling was bedoeld om mensen te stimuleren om meer duurzame energie gezamelijk te gaan produceren. Het ministerie van Economische zaken heeft aangegeven dat deze regeling niet voortgezet word en eenmalig was. Wel kunnen particulieren bij hun eigen gemeente terecht voor dergelijke subsidie’s deze blijven nog van kracht.

Subsidiepot leeg voor zonne-energie
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!