Superdeal van Oxxio: eenmalige cashback van €240

Oxxio komt weer met een super voordelige deal: Zij bieden nieuwe klanten een éénmalige cashback van maar liefst €240 bij een 1 jarige Groene Stroom & Gas overeenkomst. Door elk jaar weer opnieuw de energie deals te vergelijken kunt u verschillende cashback kortingen vinden. Wie weet is deze aanbieding van Oxxio iets voor u?

Ter indicatie: Een stroomverbruik van 3000 kWh en 1100 m3 gas betaalt u €95,97 per maand. De cashback korting word al verrekend met uw maandelijkse kosten en jaarkosten. Uw termijnbedrag zal worden berekend aan de hand van het historische verbruik op uw adres.

Nog meer energie aanbiedingen vergelijken

Vergelijk de aanbieding van Oxxio met alle andere goedkope energie aanbiedingen zodat u verzekerd bent van het goedkoopste aanbod. Bij elke energie aanbieding geldt dat u goed oplet of de geboden korting word verrekend met uw voorschotbedrag of dat deze korting aan het einde van het jaar word verrekend.

We willen niet dat u voor onaangename verrassingen komt te staan. Er zijn veel verschillende mogelijkheden waar het de energiecontracten aangaat. Dus kies verstandig. De duur van het energiecontract is ook van belang. Er zijn voldoende contracten die langer dan een jaar lopen. U kunt misschien denken: 3 jaar is prima dan heb ik er geen omkijken meer naar. Maar dat betekent ook dat u in de tussentijd andere kortingen misloopt.

Één jaar energie en dan weer opnieuw vergelijken

Het word aangeraden om gewoon te kiezen voor 1 jaar want dan kunt u na het verstrijken van de einddatum gewoon weer kiezen voor de goedkoopste energieleverancier. Zorg dat u van tevoren begrijpt wat er beschreven word in het energiecontract. U hoeft niet snel over te stappen maar u kunt er gewoon de tijd voor nemen. Vanaf 1 juli 2017 moeten alle energieleveranciers dan ook hun energie berekeningen op orde hebben. Dat betekent dat alle getoonde kosten overzichtelijk moeten zijn en begrijpelijk voor de klant.

Superdeal van Oxxio: eenmalige cashback van €240
3 beoordelingen 9.3 gemiddeld

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op donderdag, 18 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op donderdag, 18 juli 2019.

Een reactie plaatsen