Topbestuurders energie pleiten tegen subsidie duurzame energie

logo investering groene energie

De topbestuurders van tien energiebedrijven willen dat deĀ Ā subsidiĆ«ring voor duurzame energie gestopt word. Met die maatregel voorkom je het overschot van energie op de energiemarkt. Zo luid hun boodschap.

Energiebeleid moet drastisch op de schop

Volgens een eerder bericht kwam al aan het licht dat Duitsland kampt met een overschot aan groene stroom. Door deĀ Ā subsidiĆ«ring is er nu een overschot aan energie, wanneer dit niet gestopt word stijgt het overschot alsmaar. Zij verwijten Europa dat het energiebeleid niet duidelijk en objectief is.

Energiemarkt onstabiel door overschot

Het overschot heeft er toe geleid dat in de staalindustrie de productie stopgezet werd, ook de auto industrie heeft het zwaar. De bedrijven hebben eronder te lijden. De balans is zoek, de duurzame energiesector heeft deĀ Ā subsidiĆ«ring niet meer nodig en kan zelfstandig opereren.

Topbestuurders energie pleiten tegen subsidie duurzame energie
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!