Transportkosten dalen in 2015: Goedkopere energierekening

acm nma onafhankelijke energievergelijker

energievergelijker

De Autoriteit Consument & Markt ( ACM ) heeft de netbeheerders gesommeerd om de transportkosten te verlagen. Zij vinden dat de consument teveel betaald heeft en dat moet veranderen volgens de ACM.

Uit het onderzoek bleek dat de netwerkbeheerders kosten in rekening hebben gebracht die niet terecht waren. Het besluit moet het onterechte bedrag rechttrekken. De ACM vind verder ook dat de netbeheerders effectiever moeten gaan werken om te besparen op deze kosten.

Met de dalende rentes kunnen de netbeheerders meer investeren doordat de kosten zijn gedaald. Dit moet doorberekend worden aan de consument. De consument betaalt aan twee bedrijven de transportkosten, dat zijn de netbeheerders voor energie en de Gasunie voor het gas.

De ACM heeft het tarief voor de transportkosten nu aan banden gelegd, voorts is dat nu het tarief voor de regionale transportkosten. Over een aantal weken worden de tarieven voor de landelijke netwerkbeheerders vastgesteld. Dit betekent dat we volgend jaar minder gaan betalen voor onze energierekening.

Wilt u niet wachten en alvast gaan berekenen hoeveel u kunt besparen in 2015? Start dan met energie vergelijken 2015 en bekijk direct uw voordeel.

Beoordelingen

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op vrijdag, 19 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op vrijdag, 19 juli 2019.

Een reactie plaatsen