Tuinbouwsector blijft verlaagd tarief op gas houden

 

Sharon Dijksma van Economische zaken heeft instemming gekregen van de Europese Commissie om de Tuinbouwsector te ontzien met een verlaagd belastingtarief op aardgas.

De glastuinders zullen tot 2024 een verlaagd energietarief betalen. Zij stelde wel de voorwaarde dat de tuinbouw hun CO2 uitstoot moeten verminderen. Wanneer er een teveel aan broeikasgas word gemeten dan krijgen de tuinders daarop een heffing opgelegd.

De tuinbouwsector verbruikt enorm veel energie. Het verlaagde energietarief geld tot een verbruik van 170.000 m3 en daar betalen zij 3,1 ct per m3 gas voor. Het normale tarief bedraagt 19,3 ct per kubieke meter.

 

Tuinbouwsector blijft verlaagd tarief op gas houden
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!