Twee zonne-energie bedrijven gaan de beurs op

logo abengoa

Het Spaanse zonne-energiebedrijf Abengoa en de uit Amerika afkomstige SunEdison gaan de beurs op.Beide bedrijven gaan een yieldco een model voor projecten in duurzame energie naar de beurs brengen.

Bedrijven brengen yieldco’s naar Nasdaq

Een yieldco maakt een onderscheid in het bedrijf, Ć©Ć©n gedeelte houd zich bezig met het verloop van een energieproject, en het andere gedeelte omvat de stroomopbrengst. De yieldco is bezitter en verzorgt een windpark of zonnepark en houd zich bezig met de verkoop van de energie. Zij sluiten contracten met energieleveranciers die garant staan voor een stabiele winst wat het tot een goede belegging maakt.

De verwachting is dat beide zonne-energie bedrijven binnenkort al op de Nasdaq verschijnen. De Nasdaq heeft al ruim 18 beursnoteringen voor duurzame energie.

 

 

Twee zonne-energie bedrijven gaan de beurs op
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.