Uneto VNI: Energiebesparing moet beloond worden

hr-ketel

Wanneer Nederland haar doelstellingen in het Energieakkoord wil bereiken dan moet energiebesparing voor huiseigenaren beloond worden. Hierbij word gedacht aan een fiscale vergoeding.

Uneto VNI brengt brief over naar Tweede kamer

De branche organisatie heeft dit in een brief gezet aan de Tweede Kamer. Wanneer je huiseigenaren een korting geeft op de inkomstenbelasting bijvoorbeeld: zo moedig je huiseigenaren aan om meer aan energiebesparing te doen in huis. Hoe zuiniger het energielabel hoe hoger de heffingskorting.

Voorzitster van Uneto VNI Titia Siertsema zegt: Dankzij deze maatregel brengen wij de CO2 uitstoot omlaag en komen de doelen van het energieakkoord binnen handbereik. We helpen de woningbezitters hun energierekening omlaag te brengen en wonen betaalbaar te houden.

Verlaagd belasting tarief vervalt in juli 2015

In juli zal het verlaagde btw tarief komen te vervallen voor renovatie en onderhoudswerkzaamheden. Deze maatregel zorgde al voor meer investeringen in het besparen van energie in huis. Wanneer je een dergelijk fiscaal voorstel zou doen kan deze dezelfde uitkomst hebben als de vorige maatregel. Zo kan het verduurzamen doorgaan en de lage btw zorgt voor een extra impuls.

De Tweede Kamer zal de brief binnenkort inhoudelijk bestuderen en beslissingen nemen over het nieuwe belastingplan.

Start zelf ook met energiebesparing door te vergelijken

Als huiseigenaar kan men besparen op energie door isolatie aan te brengen of een zuinige HR ketel aan te schaffen. Maar het besparen op energie kan op vele andere manieren zoals het besparen op de energietarieven. Het vergelijken van energietarieven is een koud kunstje start daarom meteen met energie vergelijken en bekijk uw besparing op EnergieVergelijking.nl.

Bron:Cobouw

Uneto VNI: Energiebesparing moet beloond worden
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.