UnitedConsumers wéér de beste energieleverancier

logo united consumersUnitedConsumers is uitgeroepen tot beste energieleverancier van Nederland. Dit is de tweede keer op rij dat UnitedConsumers is uitgeroepen tot beste energieleverancier. Greenchoice pakt de tweede plaats en Woonenergie komt op de derde plaats.

Dit heeft GfK, initiatiefnemer van de GfK Energy Award, bekend gemaakt. In totaal zijn er veertien energieleveranciers beoordeeld door circa 15.000 huishoudens. GfK reikt de award nu voor de zevende keer uit.

Al zes jaar in top 3 beste energieleveranciers

UnitedConsumers Energie wordt al sinds 2008 meegenomen in het onderzoek. UnitedConsumers Energie daarmee al zes keer in de top drie van beste energieleveranciers, met in 2008 en 2012 zelfs de eerste plaats. In een eerder onderzoek kreeg UnitedConsumers Energie van de Consumentenbond ook al goede beoordelingen.

Beoordelingscriteria GfK Award

Het jaarlijkse onderzoek van GfK wordt gehouden onder ruim 15.000 huishoudens. Prijs, bereikbaarheid, hulpvaardigheid en deskundigheid van energieleveranciers wordt beoordeeld. Het winnen van de GfK award is een belangrijke pijler voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe energieleverancier. Energieleveranciers doen dan ook steeds meer hun best om de GfK Award te winnen.

Energieprijzen vergelijken

Hoewel de GfK award zeer belangrijk is geworden bij het kiezen van de beste energieleverancier, is de prijs nog steeds het meest bepalend. De meeste mensen willen graag een lagere energierekening. Door te kiezen voor een energieleverancier met een hoog service-niveau moet er vaak ingeleverd worden op de prijs. Dit kan enkele tientjes schelen, maar kan snel oplopen tot wel een paar honderd euro. Energie vergelijken loont daarom nog steeds. Door zelf de tarieven van energie te vergelijken weet u welke aanbieder de goedkoopste is. Start daarom nu met energie vergelijken om te bekijken welke aanbieder voor u het meest voordelig is.

UnitedConsumers wéér de beste energieleverancier
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.