Geen vage rekening meer van energieleveranciers

logo acm energie

De ACM gaat een nieuw reglement voor energieleveranciers opstellen. In dit reglement komen duidelijke regels en afspraken voor de energieleverancier. De ACM wil een duidelijk overzicht van de energietarieven die de leveranciers bieden.Ā 

Grijs gebied in overzicht energietarieven

Voor bestaande en nieuwe klanten heerst er nog steeds een grijs gebied waar het op de energierekening aankomt. De tarieven zijn nu veel te vaag Ā alsmede de opbouw van de factuur. Minister Henk Kamp had eerder al een brief ontvangen van Vereniging Eigen Huis die dit probleem al aangaf. Energieleveranciers houden zich niet aan de gestelde regels en de jaarafrekening stroom & gas was te onoverzichtelijk.

Door de onoverzichtelijkheid durft een klant in de regel niet over te stappen. En dat komt de energieleveranciers goed uit. Zij positioneren zich op een danige wijze zodat het voor de klant een reden word om bij de huidige energieleverancier te blijven.

Laat u niet overrompelen door vage energierekeningen en vergelijk

Toch loont het om tussen de sneaky regeltjes door te lezen. Wanneer u dit doet dan kunt u per maand toch ruim een paar tientjes besparen. Dit kan per jaar oplopen tot een paar honderd euro.

Wilt u ook de energieprijzen vergelijken? Vergelijk dan nu uw energie op EnergieVergelijking.nl. Komt u er niet uit? Dan helpen wij u graag met het uitpluizen van de energietarieven.

Geen vage rekening meer van energieleveranciers
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.