Vandebron levert groene stroom aan laadpalen van Allego

laadpaal

Groene energieleverancier Vandebron gaat samenwerken met Allego die laadpalen aanbied voor elektrische auto’s. De capaciteit aan stroom die jaarlijks word geleverd door de laadpalen zal afkomstig zijn van duurzame energiebronnen uit de regio.

2000 laadpalen op groene stroom

Het zal gaan om 2000 laadpalen die verspreid staan over Nederland en dat is 20% van het totale aanbod van Allego. Allego heeft namelijk ook laadpalen bij particulieren en bedrijven geïnstalleerd. Eigenaren van elektrische auto’s weten daarmee voortaan waar hun groene energie vandaan komt.

Vandebron’s capaciteit voldoende om ook laadpalen van stroom te voorzien

De groene energieleverancier verkrijgt de groene energie van lokale bedrijven die hun energie opwekken door middel van zonne-energie en windenergie. De naam van de energieleverancier duidt het al aan: Vandebron,  zij leveren aan consumenten en bedrijven groene energie die direct afkomstig van de bron. Vandebron’s capaciteit aan groene energie is voldoende om ook de laadpalen van stroom te kunnen voorzien.

Stroom met groencertificaat

De laadpalen zullen niet hun groene energie direct vanaf de windmolens of zonnepanelen geleverd krijgen, maar de energie word geleverd met een groencertificaat. Het groencertificaat garandeert de herkomst van de groene energie. Allego verwacht vanaf volgend jaar een groei in haar marktaandeel omdat bedrijven dan nieuwe plugins presenteren voor de elektrische auto’s.

Bron:Telegraaf.nl

Vandebron levert groene stroom aan laadpalen van Allego
3 beoordelingen 10 gemiddeld

1 gedachte over “Vandebron levert groene stroom aan laadpalen van Allego

 1. Goede avond ..
  Ik heb begrepen dat dat u de bedragen
  Afschrijft voor allogo laadpalen..
  Wilt u met mij in contact treden om de
  Om probleem op te lossen want..het duurt te voor er alschrijvingen worden gedaan want dec.jan.feb.april .mei
  Staat open …
  Dit komt waarschijnlijk ook omdat ik
  Foutieve afschrijvingen laat terug boeken…
  Aub.bel mij 0655747320
  Met vriendelijke groeten jan zoetemelk

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!