Vandebron start online marktplaats voor zonne-energie

vandebron tarieven

zonnecollectoren-dak

Vandebron de energieleverancier waar men direct duurzame energie vanaf de bron inkoopt is een marktplaats online gestart. Op dit platform kunnen particuliere zonnepaneel eigenaars hun overtollige zonne-energie verkopen voor een goede prijs.

Overtollige energie word samengebundeld

Via haar collectief in zonne-energie krijgen de particulieren 10,5 eurocent per kWh uur uitbetaald. De zogenoemde overproductie die overblijft van het opwekken van zonne-energie word nu samengevoegd en aangeboden op hun eigen marktplaats.

Online bieden op zonne-energie

Zo kunnen mensen die ook willen investeren in zonne-energie reageren op het aanbod van het Zonnecollectief. Alle consumenten zijn welkom om te bieden op het aanbod. Doordat alles samengevoegd word is er meer capaciteit beschikbaar, een gemiddeld huishouden die een overcapaciteit heeft kan net niet voldoende aanbieden. Door de samenvoeging weer wel.

Wanneer een huishouden meer teruglevert aan het net, krijgen ze in de regel maar weinig voor hun geproduceerde stroom. Dit initiatief moet ervoor zorgen dat men meer gaat produceren dan het eigenlijke verbruik.

Bron:Duurzaambedrijfsleven

Vandebron start online marktplaats voor zonne-energie
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op vrijdag, 19 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op vrijdag, 19 juli 2019.

Een reactie plaatsen