Vandebron start online marktplaats voor zonne-energie

zonnecollectoren-dak

Vandebron de energieleverancier waar men direct duurzame energie vanaf de bron inkoopt is een marktplaats online gestart. Op dit platform kunnen particuliere zonnepaneel eigenaars hun overtollige zonne-energie verkopen voor een goede prijs.

Overtollige energie word samengebundeld

Via haar collectief in zonne-energie krijgen de particulieren 10,5 eurocent per kWh uur uitbetaald. De zogenoemde overproductie die overblijft van het opwekken van zonne-energie word nu samengevoegd en aangeboden op hun eigen marktplaats.

Online bieden op zonne-energie

Zo kunnen mensen die ook willen investeren in zonne-energie reageren op het aanbod van het Zonnecollectief. Alle consumenten zijn welkom om te bieden op het aanbod. Doordat alles samengevoegd word is er meer capaciteit beschikbaar, een gemiddeld huishouden die een overcapaciteit heeft kan net niet voldoende aanbieden. Door de samenvoeging weer wel.

Wanneer een huishouden meer teruglevert aan het net, krijgen ze in de regel maar weinig voor hun geproduceerde stroom. Dit initiatief moet ervoor zorgen dat men meer gaat produceren dan het eigenlijke verbruik.

Bron:Duurzaambedrijfsleven

Vandebron start online marktplaats voor zonne-energie
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.