Ik ben afgesloten. Kan ik overstappen?

energievergelijker

Ja dat kan wanneer het een betalingsachterstand betreft. Wanneer u de nieuwe energieleverancier heeft uitgekozen gaan zij een kredietcheck doen en vragen in dat geval u ook om een borg te betalen. Bent u niet afgesloten wegens financiële redenen? en weet u ook niet waarom? Dan moet u zo spoedig mogelijk contact zoeken met uw netwerkbeheerder. Zij weten de redenen wel en de netwerkbeheerder sluit u af maar ook weer aan, en vragen hier ook weer aansluitkosten voor. Houd daar dus rekening mee.

Wanneer de energie overstap verwerkt is en u bent aangenomen als klant bij uw nieuwe energieleverancier dan moet u de netwerkbeheerder hiervan op de hoogte brengen. Op de website eancodeboek kunt u nakijken welke netwerkbeheerder is toegewezen voor uw regio.

Ik ben afgesloten. Kan ik overstappen?
1 beoordelingen 10 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!