Ben ik via jullie website gegarandeerd goedkoper uit?

Energieleveranciers geven aan online vergelijkingssites hogere kortingen omdat zij maar al te graag bovenaan willen staan in een energievergelijker. U bent via ons gegarandeerd goedkoper uit dan bij de energieleverancier zelf. De komst van online energie vergelijken is toegenomen en huishoudens maken er dankbaar gebruik van. Bij iedere aankoop is het verstandig om eerst te vergelijken zo doet u dat toch ook bij de aankoop van grote producten zoals een auto.

Goedkoper energiecontract kiezen

Een energie vergelijk is eigenlijk te danken aan de overheid die meer concurrentie wil tussen de energiebedrijven. De vrijheid die een consument ermee vergaard is groot want zij kunnen besparen op hun kosten aan de energieleverancier. Voor een energieleverancier misschien niet leuk wanneer een consument overstapt. Maar ook een consument moet kunnen bezuinigen op zijn kosten. De balans moet er wel zijn en het mag niet zo zijn dat alleen energieleverancier zijn geld verdienen kan. Het mag maar dan wel in alle redelijkheid en dat is wat de overheid heeft bereikt met het liberaliseren van onze energiemarkt.

Pak de hoogste welkomstkorting en bespaar

De energiemarkt in andere landen is niet zo geliberaliseerd als de onze. In Nederland moesten consumenten de rekening betalen aan een vaste energieleverancier. Gelukkig is dat sinds 2004 niet meer het geval. U kunt in de meeste gevallen gewoon opstappen en kiezen voor een goedkoper energieproduct. Energiebedrijven blijven alert en de consument verdient korting op zijn energierekening. Er is een scala aan energie en gas producten dus hoe meer aanbod hoe lager de energieprijs. EnergieVergelijking.nl sorteert deze producten voor u en plaatst altijd de goedkoopste energieleverancier bovenaan. Scrol maar eens door uw energie vergelijk en u zult zien dat het per product een aantal euro’s scheelt. Onderschat ook de nieuwe nog onbekende energieleveranciers niet zij kunnen u in de meeste gevallen een goedkoper product bieden vergelijkbaar met Nuon of Essent.

Plaats een reactie