Cookieinstellingen

Wat zijn cookies?

Cookies zijn bestanden die worden gemaakt door websites die u heeft bezocht, om browsegegevens op te slaan zoals uw voorkeuren voor de website of uw profielgegevens. Er zijn twee soorten cookies. Directe cookies worden ingesteld door het sitedomein dat in de adresbalk wordt vermeld. Indirecte cookies zijn afkomstig van andere domeinen waarvan bepaalde items zijn ingesloten in de pagina (zoals advertenties of afbeeldingen).

Waarom gebruikt Energievergelijking.nl cookies?

Energievergelijking.nl maakt gebruik van cookies om uw verbruiksgegevens op te slaan en om ze te gebruiken voor het maken van de energievergelijking. Wanneer uw cookieinstellingen niet juist zijn ingesteld worden uw gegevens niet opgeslagen wanneer u klikt op de knop Bereken Nu. Als uw gegevens niet zichtbaar zijn nadat u op Bereken Nu heeft geklikt is het raadzaam om de cookieinstellingen na te gaan.

Hieronder leggen we uit hoe u de cookieinstellingen kunt instellen.

Internet Explorer

1. U kunt Internet Explorer als volgt openen: klik op de knop Start en klik vervolgens op Internet Explorer.
  2. Klik op de knop Extra en klik vervolgens op Internetopties.
  3. Klik op de tab Privacy en verplaats onder Instellingen de schuifregelaar naar boven om alle cookies te blokkeren of naar beneden om alle cookies toe te staan. Klik vervolgens op OK.

Google Chrome

1. Klik op het Chrome-menu op de browserwerkbalk.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven.
  4. Klik in het gedeelte ‘Privacy’ op de knop¬†Instellingen voor inhoud.
  5. In het gedeelte ‘Cookies’ kunt u de volgende instellingen voor cookies wijzigen:

Controleer of het keuzerondje ‘Toestaan dat lokaal gegevens worden ingesteld’ is geselecteerd, zodat zowel cookies van de huidige website (directe cookies) als van andere websites (indirecte cookies of cookies van derden) worden toegestaan. Als u alleen directe cookies wilt toestaan, vinkt u het selectievakje ‘Alle cookies van derden zonder uitzondering blokkeren’ aan.

Cookieinstellingen
8 beoordelingen 6.5 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.