Cookieinstellingen

Wat zijn cookies?

Cookies zijn bestanden die worden gemaakt door websites die u heeft bezocht, om browsegegevens op te slaan zoals uw voorkeuren voor de website of uw profielgegevens. Er zijn twee soorten cookies. Directe cookies worden ingesteld door het sitedomein dat in de adresbalk wordt vermeld. Indirecte cookies zijn afkomstig van andere domeinen waarvan bepaalde items zijn ingesloten in de pagina (zoals advertenties of afbeeldingen).

Waarom gebruikt Energievergelijking.nl cookies?

Energievergelijking.nl maakt gebruik van cookies om uw verbruiksgegevens op te slaan en om ze te gebruiken voor het maken van de energievergelijking. Wanneer uw cookieinstellingen niet juist zijn ingesteld worden uw gegevens niet opgeslagen wanneer u klikt op de knop Bereken Nu. Als uw gegevens niet zichtbaar zijn nadat u op Bereken Nu heeft geklikt is het raadzaam om de cookieinstellingen na te gaan.

Hieronder leggen we uit hoe u de cookieinstellingen kunt instellen.

Internet Explorer

1. U kunt Internet Explorer als volgt openen: klik op de knop Start en klik vervolgens op Internet Explorer.
  2. Klik op de knop Extra en klik vervolgens op Internetopties.
  3. Klik op de tab Privacy en verplaats onder Instellingen de schuifregelaar naar boven om alle cookies te blokkeren of naar beneden om alle cookies toe te staan. Klik vervolgens op OK.

Google Chrome

1. Klik op het Chrome-menu op de browserwerkbalk.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven.
  4. Klik in het gedeelte ‘Privacy’ op de knop Instellingen voor inhoud.
  5. In het gedeelte ‘Cookies’ kunt u de volgende instellingen voor cookies wijzigen:

Controleer of het keuzerondje ‘Toestaan dat lokaal gegevens worden ingesteld’ is geselecteerd, zodat zowel cookies van de huidige website (directe cookies) als van andere websites (indirecte cookies of cookies van derden) worden toegestaan. Als u alleen directe cookies wilt toestaan, vinkt u het selectievakje ‘Alle cookies van derden zonder uitzondering blokkeren’ aan.

Cookieinstellingen
7 beoordelingen 6 gemiddeld