Een energieleverancier heeft mij klant gemaakt zonder toestemming wat nu?

 

Dan laat u dit contract annuleren, dit kunt u schriftelijk doen, en telefonisch, schriftelijk opzeggen heeft de voorkeur en zorg ervoor dat u deze brief aangetekend verstuurd, hierin geeft u aan dat u geen toestemming heeft gegeven voor het contract, neem ook contact op met uw huidige energieleverancier en leg de situatie voor en geef ook daar aan dat u zonder toestemming klant bent gemaakt. U kunt dit ook voorleggen aan de ACM zij adviseren u over uw rechten en plichten.

Het komt wel vaker voor dat klanten zonder hun toestemming klant worden gemaakt. Wanneer dit bijvoorbeeld telefonisch gebeurd en u word benaderd door een verkoper van een bedrijf of energieleverancier en u krijgt achteraf toch een contract opgestuurd, bel dan ook meteen uw energieleverancier om ze op de hoogte te stellen hiervan. De energieleverancier kan dit weer teniet doen op uw aanvraag. Daarom blijft het heel verstandig om duidelijk te zijn aan de telefoon. Stuur altijd een aangetekende brief met uw annulering want dit is bewijs dat u de overeenkomst wilde ontbinden per brief.

Een energieleverancier heeft mij klant gemaakt zonder toestemming wat nu?
2 beoordelingen 9 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!