Is er een rechtsbescherming voor de kleinverbruikers in Nederland?

Een kleinverbruiker geniet meer bescherming dan een grootverbruiker, een particulier verbruiker valt onder de consumentenrechtsbescherming, daarmee zijn energieleveranciers gebonden aan wetten waar ze zich aan dienen te houden. Een energieleverancier krijgt een vergunning toegewezen onder belangrijke criteria zoals een degelijke klachten afhandeling naar zijn klanten toe. Wanneer deze regels niet nageleefd worden kan een klant zich daarop beroepen.

Is er een rechtsbescherming voor de kleinverbruikers in Nederland?
Beoordelingen


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.