Hoe lang duurt het overstappen van de ene naar de andere leverancier?

onderzoek energie vergelijken
Bent u van plan om over te gaan stappen naar een andere energieleverancier? Gefeliciteerd want het vergelijken van energieleveranciers betekent dat u graag geld wilt besparen. U heeft de keuze gemaakt om eens te gaan shoppen in de energiemarkt dat is heel verstandig. U oriƫnteert zich van te voren voordat u deze stap dan ook daadwerkelijk zet. Heeft u een energie aanbieding gevonden en bent u er klaar voor om over te stappen?

Administratief overstapproces 3 tot 4 weken

Ja? Dan duurt het overstapproces 3 tot 4 weken en u mag zich bedenken binnen de gestelde 14 dagen. Bedenkt u zich toch? Dat kan: dan kunt u uw aanvraag/overstap kosteloos aanpassen of annuleren. Het telefoonnummer dat u kunt bellen voor uw annulering of aanpassing is per energieleverancier verschillend. Bekijk daarom uw bevestiging die u van ons ontvangen heeft en bel het vermelde telefoonnummer wat erin staat. Voor verdere vragen over overstappen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe lang duurt het overstappen van de ene naar de andere leverancier?
2 beoordelingen 10 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.