Kan ik overstappen van energieleverancier met schulden?

Niet alle energieleveranciers accepteren nieuwe klanten met schulden bij hun huidige energieleverancier. In deze gevallen wordt vaak gevraagd naar een waarborgsom welke kan oplopen tot wel 800 euro. De waarborg is door de energiemaatschappijen ingezet om het aantal wanbetalers terug te dringen. U kunt dus wel overstappen met schuld, maar u moet dan wel een flink bedrag betalen om geaccepteerd te worden.

Bekijk alle energieleveranciers met en zonder waarborgsom


Schulden? Let op de waarborgsom

In onze energievergelijker kunt u de energieleveranciers filteren op met of zonder waarborgsom. Andere energiebedrijven geven u, wanneer u overstapt naar hun, een welkomstpremie. Met deze welkomstpremie kan de waarborgsom bij sommige energieleveranciers vereffend worden. Om te weten welke energieleveranciers dat zijn start u met energie vergelijken via onze vergelijkingstool. U ziet in de berekening (in het groen) hoe hoog de welkomstpremies zijn.

Kan ik overstappen van energieleverancier met schulden?
20 beoordelingen 8.7 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.