Wat kost het installeren van een enkele of dubbele meter?

slimmemeter

Uw netbeheerder installeert de enkele of dubbele meter, en zij brengen u hiervoor ook eenmaal een bijdrage in rekening. Het installeren zal ongeveer rond de €100 liggen, maar voor exacte bedragen moet u deze opvragen bij uw netbeheerder.

Bent u in het bezit van een dubbele meter? Vergelijk dan eens de tarieven voor de enkele meter en u zult zien dat het verschil niet meer zo groot is als dat vroeger was. De besparing was tien jaar terug groter maar er is sindsdien weer veel veranderd dus om het geld hoeft u het niet te laten.

 

Wat kost het installeren van een enkele of dubbele meter?
Beoordelingen


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.